Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscop 22 decembrie. Luna Plină în Rac anunță pericol pentru o zodie! Viața i se schimba

Horoscop 22 decembrie. Luna Plină în Rac este fenomenul caracteristic zilei de 22 decembrie, Tot pe 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă sau iarna astronomică. Ce schimbări anunță horoscopul zilei pentru toate zodiile. 

horoscopul zilei 22 decembrie 2018

Horoscop 22 decembrie. Luna Plină în Rac este fenomenul caracteristic zilei de 22 decembrie, Tot pe 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă sau iarna astronomică. Ce schimbări anunță horoscopul zilei pentru toate zodiile.

Horoscop 22 decembrie. Lună Plină în Rac – 22 Decembrie 2018. Cunoscuta sub numele de „Luna rece“ sau „Noaptea Lunga a Lunii “, luna plină este de așteptata pe cer pe 22 decembrie. Coincidenta sau nu, „Luna rece“ se va ridica doar după solstițiul de iarnă și marchează trecerea la Noul An 2019.

Luna Rece sau Luna Plină în Rac aduce o energie plină de energie calda, materna. Acest lucru se datorează în principal faptului că aceasta faza lunara are loc în semnul Racului, semn pe care Luna îl și guvernează.

Horoscop 22 decembrie Berbec

Luna Plină în Rac va aduce zodiei Berbec o gamă largă de emoții. Berbecii vor fi neveți să regândească alegerile majore pe care le-au făcut până acum. Cu toate acestea, luna plină vă va lumina calea și vă veți simți inspirați să vă avansați atat in cariera cat și viața personală cu mai mult încredere. Va fi o zi de meditație și de punerea în aaplicare a planurilor pentru un viitor mai bun.

Horoscop 22 decembrie Taur

Luna Plină în Rac îi va aduce în pragul aventurilor pe Tauri. Luna rece vă va inspira să explorați opțiuni și căi care nu v-au interesat înainte sau pur și simplu nu ați avut curajul de a explora. Asta include și relații noi, iubiri la care nu s-au așteptat până acum! E rost de flirturi, dar și pericolul de a călca strâmb pentru cei care sunt deja într-o relație.

Horoscop 22 decembrie Gemeni

Luna Plină în Rac aduce multe oportunități pentru nativii Gemeni; în special în ceea ce privește dragostea, norocul și finanțele. Abandonați trecutul și lăsați-vă ghidați de energia nouă care planează asupra voastră. Aceasta este singura modalitate de a inflori cu adevarat pana la următoarea luna plina din ianuarie.

Horoscop 22 decembrie Rac

Luna Plină în Rac este... ca și când v-ați fi născut a doua oară. Este momentul să străluciți, să mergeți pe căi pe care nu le-ați abordat până acum, să trăiți intens și atrageți oportunități pe care nu le-ați mai avut niciodată. Luna plină este în semnul vostru, iar asta înseamnă doar oportunități și beneficii de care veți ști să profitați din plin. Un capitol se încheie, dar altul mult mai înfloritor se va deschide în fața voastră.

Horoscop 22 decembrie Leu

Sunteți printre norocoșii Zodiacului, deoarece Luna Plină în Rac vă aduce vitalitate, creativitate și o doza mare de energie pozitivă. Aceasta este o veste bună, având în vedere că este probabil să întâlniți obstacole înainte de sfârșitul anului. Nu vă fie teamă să încercați lucruri noi, să o luați de la capăt. Dispuneți de toare resursele ca totul să iasă așa cum vă doriți!

Horoscop 22 decembrie Fecioara

Un capitol de viață se încheie pentru Fecioare, e timpul să vă luați rămas bun de la oameni și situații în care nu mai credeți, în care nu vă mai simțiți confortabil. Veși simți o energie înfloritoare, care vă va ghida către un început la care ați tânjit mult timp. NU ratați momentul de a spune răspicat DA sau NU! De a fi din nou voi înșivă/ însevă!

Horoscop 22 decembrie Balanță

Luna Plină în Rac vă va aduce în pragul roadelor muncii voastre. V-ați dedicat prea mult carierei, sarcinilor de la locul de muncă, acum e momentul să beneficiați de energia maternă și protectoare a Lunii pline în Rac și să vă lăsați răsfațași de cei dragi, de prieteni, de destin. Un nou an se apropie, iar provocările nu vor dispărea! De aceea, liniștiți-vă acum! E momentul să primiți mai mult decât să oferiți!

Horoscop 22 decembrie Scorpion

Luna Plină în Rac vă aduce realizarea viselor pe care le-ați avut până acum. Aveți certitudini că oamenii care sunt alături sunt cei pe care îi veți avea și în viitor. Ati fost binecuvântati cu toate resursele de care aveți nevoie, astfel că a venit momentul să lăsați fricile, temerile la o parte. E momentul să fiți cu sufletul împăcat că viitorul se anunță luminos.

Horoscop 22 decembrie Săgetator

Luna Plină în Rac îi aduce pe Săgetători în pragul unor decizii importante legate de viitorul sentimental. E acum ori niciodată. Fie veți merge la drym lung cu persoana aleasă, fie acum veți soune stop. Nu mai există cale de mijloc, deoarece Luna Plină în Rac vă va aduce timp de meditație, va afuncționa exact ca un văl acre se ia de pe ochi. Curaj!

Horoscop 22 decembrie Capricorn

Luna Plină în Rac îi va aduce pe Capricorni în faza în care le va permite celor din jur să facă parte mai mult din viața acestpr nativi, ermetici emoțional. Vor avea acum o deschidere fantastică către relații noi, către lucruri noi, fapt ce nu au îndrăznit să trăiască până acum. Un nou capitol se deschide în viața voastră! Primiți-l!

Horoscop 22 decembrie Vărsător

Gata cu munca și neliniștea, Luna Plină în Rac vă aduce în pragul unor rezultate deosebite în caraieră. NU este nimic altceva decât rodul muncii voastre, decât ceea ce meritați din plin. Detașați-vă de tumultul cotidian și bucurați-vă de o pauză binemeritată. Lucrurile se vor așeza în 2019 exact așa cum le-ați proiectat.

Horoscop 22 decembrie Pești

Luna Plină în Rac îi aduce pe Nativii Pești în pragul unor noi relații, unor socializări intense. Lăsați timidatea la o parte și bucurați-vă de noi tovărășii care vă vor îmbogăți spiritual. ESte un moment prielnic pentru aflarea unei jumătăți în dragoste, pentru oficiaizare, pentru achiziționarea unui cămin sau mărirea familiei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro