Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Horoscop dragostei, sâmbătă, 17 iulie: Scorpionii se pot îndrăgosti iremediabil

Semenele zodiacale au parte de noi schimbpri pe plan sentimental. Nativii Fecioară nu vor mai accepta să facă compromisuri pentru ceilalți, iar Scorpionii se or îndrăgostii iremediabil. 

Semenele zodiacale au parte de noi schimbpri pe plan sentimental. Nativii Fecioară nu vor mai accepta să facă compromisuri pentru ceilalți, iar Scorpionii se or îndrăgostii iremediabil.

Leu

Înainte de a avea pretenții tot mai mari de la cel de lângă voi, dragi Lei, încercați să vă ridicați în primul rând voi la standardele pe care le impuneți.

Fecioară

Nativii Fecioară decid să fie mai fermi, mai hotărâți atunci când cer ceva persoanei iubite. Au renunțat la multe pentru cei din jur și nu mai vor să facă asta.

Balanță

Balanțele sunt sfătuite să fie mai curajoase, mai îndrăznețe dacă își doresc atenția cuiva în mod special.

Scorpion

Scorpionii se pot îndrăgosti iremediabil de cineva extrem de atrăgător, încât să nu mai vadă nimic în jurul lor.

Săgetător

Săgetătorii caută rezolvarea unor probleme din trecut pe care le-au lăsat în voia sorții. Asta va fi o adevărată lecție de viață!

Capricorn

Nativii Capricorn ar trebui să își dea voie să fie copilăroși și să viseze mai des, pentru că viață nu este doar despre muncă și seriozitate.

Vărsător

Pe Vărsători îi poate aștepta o decepție în dragoste. O legătură ce părea a fi de durată se poate dovedi doar o iluzie.

Pești

Peștii trăiesc o zi plină de nostalgie, de amintiri foarte dragi și li se poate face foarte dor de o persoană pe care nu au mai întâlnit-o de mult.

Berbec

Berbecii ar face bine să lase deoparte atitudinea de atotștiutori lipsiți de greșeală în față celorlalți, altfel riscă să rămână fără prieteni.

Taur

Și Taurii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil disputele! O mică ceartă ar putea escalada rapid.

Gemeni

Pesimismul Gemenilor nu îi afectează numai pe ei, ci le influențează și starea de spirit a celor din jur.

Rac

Pe Raci îi așteaptă o surpriză uriașă în dragoste, trebuie doar să fie atenți la semnalele din partea unei persoane de sex opus.