Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Horoscop. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Săgetător

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit luni, la ''Magia Zilei'', de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Săgetător.

Săgetătorul este un element de foc, planeta dominantă este Jupiter, iar planeta carierei și a dragostei este Mercur, planeta sănătății și a muncii este Venus, planeta casei și a vieții de familie este Neptun, iar planeta spiritualității este Pluto. Culorile specifice sunt albastru și albastru închis, dar culorile care le favorizează cel mai mult romantismul și interacțiunea socială sunt galbenul și portocaliul. Culorile care le favorizează puterea de a câștiga sunt negru și indigo.

Pietrele prețioase pentru săgetător sunt granat roșu și turqoise, iar metalul prețios este staniu (cositorul). Parfumul care li se potrivește este cel de garoafe, iasomie și mir.

Este o zodie flexibilă și ușor adaptabilă. Calitățile de care are cel mai mult nevoie este atenția la detalii și abiliățile de gestiune, organizatorice. În schimb calitățile care îl pun în evidență sunt onestitatea, generozitate, minte deschisă și viziune atotcuprinzătoare.

Cea mai profundă nevoie este dezvoltarea intelectuală.

Zodiile cu care este cel mai compatibil în general sunt Berbecul și Leul, iar cei cu care este incompatibil, în general, sunt Peștii, Gemenii și Fecioară.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro