Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Horoscopul Runelor pentru săptămâna 18-24 februarie, cu Mihai Voropchievici. Peștii, cea mai norocoasă zodie

Horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 februarie aduce tensiuni în relațiile de cuplu pentru multe dintre zodii, dar și surprize plăcute pe plan financiar. Dacă speri să câștigi mai mulți bani, asta e momentul tău! Numerologul Mihai Voropchievici a analizat runele săptămânii pentru fiecare zodie.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 februarie aduce tensiuni în relațiile de cuplu pentru multe dintre zodii, dar și surprize plăcute pe plan financiar. Dacă speri să câștigi mai mulți bani, asta e momentul tău! Numerologul Mihai Voropchievici a analizat, la Antena 3, runele săptămânii pentru fiecare zodie.

Berbec

Vă schimbați modul de abordare a problemelor! Odată cu altă percepție, totul se va schimba schimbând tactica. Cu toate asta, trebuie să vă calmați și să încercați să analizați cu grijă toate cele văzute.

Taur

Din păcate, astrele arată că săptămâna 18-24 februarie vine pentru tine cu ceva discuții. Nu vă mai stresați la fiecare lucru mărunt, vă va afecta în timp.

Gemeni

Sunt la maximă intensitate belșugul și armonia în viața voastră. Cei care doresc să facă un copil, ar trebui să se apuce de treabă. Acum este momentul prielnic!

Rac

Racii trebuie să dea la o parte grijile trecutului. Doar dacă veți face acest lucru veți reuși să vă pregătiți spiritual pe toate planurile. Noi experiențe se apropie!

Leu

Aveți multe frământări în săptămâna 18-24 februarie! Trebuie neapărat să vorbiți și să vă descoperiți sufletul. Asta vă va fi rezolvarea tuturor problemelor.

Fecioară

Aveți parte de o săptămână plină de așteptări. Schimbările apărute între 18-24 februarie sunt benefice!

Balanță

Nativul balanță intră sub protecție divină. Multe zodii sunt invidioase pe tine. Runa de protecție va fi alături de tine în orice moment.

Scorpion

În viața lui va fi un salt calitativ extraordinar! Scorpionul este pe drumul cel bun. Dai lovitura și te așteaptă și multe cadouri pe lângă.

Capricorn

Muncești din plin în săptămâna 18-24 februarie. Te așteaptă și o încărcătură energetică așa cum n-ai mai văzut de multă vreme.

Săgetător

Ai parte de o săptămână de grație plină de bani și cadouri scumpe. De asemenea, cineva îți face propuneri deosebite.

Vărsător

Faci greșeli de neimaginat! Strici totul în jurul tău și parcă pășești pe gheață.

Pești

Peștii sunt foarte norocoși în săptămâna 18-24 februarie. Primești vești extrem de bune și cadouri.

Recomandari