Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Horoscop săptămânal 2-8 iulie. Avertismentul astrelor: 3 și 4 iulie, zile decisive pentru ZODII

Horoscopul săptămânal 2-8 iulie vă recomandă să vă înfrângeți temerile și să luptați pentru ceea ce vă doriți cu adevărat. Schimbările vor fi multe și vor veni ca un tăvălug, de aceeea fiți pregătiți pentru orice. Astrele dau un avertisement pentru zodii săptămâna aceasta: atenție la zilele de 3 și 4 iulie. 

Horoscopul săptămânal 2-8 iulie vă recomandă să vă înfrângeți temerile și să luptați pentru ceea ce vă doriți cu adevărat. Schimbările vor fi multe și vor veni ca un tăvălug, de aceeea fiți pregătiți pentru orice. Astrele dau un avertisement pentru zodii săptămâna aceasta: atenție la zilele de 3 și 4 iulie.

Citește și horoscopul zilei, 2 iulie

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Berbec

Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine, începând cu această săptămână. Cu toate că astrele nu-ți dau încă frâu liber la acest capitol, raze minunate şi binevenite îmbunătăţesc mult situaţia. Ar fi bine, totuși, să te desprinzi de persoanele care te necăjesc prea mult. Pe 3 şi 4 Iulie se pot ivi situaţii dinamice la locul de muncă. Şi sănătatea este vizată în aceste zile, dar sunt momente trecătoare. Spre sfârşitul săptămânii te vei simți mai bine, vei dori compania celorlalți, dar și activități antrenante. Odihnește-te și evită stresul și spațiile aglomerate!

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Taur

În primul rând cariera şi imaginea ta în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasezi un plan de îmbunătățire. Numai tu ești artizanul vieții tale, astfel că acum este momentul să preiei frâiele a tot ce dorești să schimbi. Zilele de 3 și 4 Iulie îți aduc în preajmă prieteni, dar și susținătorii din segmental profesional. Schimbul de amabilități și informații este binevenit pentru toată lumea. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plilmbărilor ușoare în aer liber.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Gemeni

Recomandabil este să-ți faci planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea ta sclipeşte, iar comunicarea primeşte raze minunate, ajutându-te să vorbești cu multă artă. A viziona o piesă de teatru, un film bun sau o vizită la o galerie de artă, ar fi activităţi potrivite. Pe 4 şi 5 Iulie ești preocupat de carieră şi de imaginea publică. Câteva neplăceri, dar sunt trecătoare. Weekend-ul îți aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii, în care factorul sufletesc este la cote înalte. Odihnește-te și nu pleca urechea la toate informațiile vehiculate în preajma ta!

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Rac

Mantia divină te înconjoară, oferindu-ți o aură misterioasă şi farmecătoare în același timp. Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să te sprijine în a-ți mări bugetul de venituri. Apar ceva cheltuieli, dar rezonabile. În zilele de 4 și 5 Iulie ești preocupat de filozofie, domenii spirituale sau de călătorii, studii și cercetări. Plimbările în locuri deosebite, meditaţia în locuri sfinte sau lecturarea unei cărţi deosebite ar fi cele mai indicate. Weekend-ul te invită la activități sociale.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Leu

Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămâna. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. În zilele de 4 și 5 Iulie sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale. Weekend-ul este potrivit activităților recreative.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Fecioara

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 3 și 4 Iulie intervin aspecte parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Evită provocările celorlalți! Sunt momente pasagere ușor de rezolvat. Finalul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Balanta

Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii tale schimbătoare te plictisești repede de tot şi treci la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul, chiar dacă nu-ți prea convine acest lucru. Pe 3 și 4 Iulie, stările sufleteşti fluctuează destul de mult, recomandabilă fiind retragerea din cotidian şi meditaţia atentă la tot ce se petrece în jurul tău. La sfârșitul săptămânii au succes activitățile comune cu ceilalți.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Scorpion

La începutul săptămânii ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Pe 4 şi 5 Iulie ai chef de distracţii, aventuri sau te gândești la persoana iubită și la copii. Sfârșitul săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Este posibil să lucrezi mult, suplimentar, ba chiar să participi la reuniuni profesionale de anvergură. Fii prudent și dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă!

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Scorpion

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Sagetator

Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în primele zile ale săptămânii. Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de unii care doar profită de pe urma ta. Zilele de 3 și 4 Iulie aduc treburi gospodărești și dialoguri importante cu membrii familiei. Se pot lămuri aspecte patrimoniale, care implică cheltuieli comune. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor, aventurilor împreună cu persoana iubită și copiii. Chiar și un hobby este binevenit.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Capricorn

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani. Capitolul financiar începe să primească raze astrale minunate, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea. Pe 3 şi 4 Iulie ar fi nevoie să faci drumuri scurte sau să te întâlnești cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Unii te pot înțelege greșit. Sfârșitul săptămânii ar fi bine să-l petreci acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu spor.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Varsator

Începi săptămâna cu chef de viaţă, dornic de a rezolva treburile restante și de a fi în mijlocul celorlalţi. Relaţiile primesc raze astrale minunate, astfel că teatrul va fi la el acasă. Pe 3 şi 4 Iulie sunt posibile cadouri sau recompense băneşti. Oricum chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse. Ține cont de conflictele mocnite, ascunse: îți pot subimna atât sănătatea cât şi imaginea socială!

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal 2-8 iulie Pesti

Stările sufleteşti tensionate persistă în primele zile ale săptămânii. Sunt fondate, dar totul se poate depăşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte. Pe 3 şi 4 Iulie te vei simți mai bine, revenind la starea ta caracteristică de pace şi linişte. În următoarele zile, chestiunile financiare predomină. Poți primi cadouri, recompense băneşti, oricum lucruri care te bucură mult. La locul de muncă apar ceva modificări benefice, atât cât să-ți dea curaj să mergi mai departe.

Citește și horoscopul lunii iulie pentru zodia Pești

Recomandari