Antena Căutare

Horoscop tarot februarie 2023. Zodiile care se vor bucura de succes luna asta

Luna februarie este una specială pentru zodii. Cărțile de tarot arată succes pe plan profesional și financiar pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Care sunt zodiile care se vor bucura de succes luna aceasta.

horoscop tarot februarie
Luna februarie este una specială pentru zodii. Cărțile de tarot arată succes pe plan profesional și financiar pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Care sunt zodiile care se vor bucura de succes luna aceasta. | Shutterstock

Potrivit Your Tango, luna februarie este una specială și plină de rezultate chiar dacă este o lună scurtă și am avea impresia că nu putem face foarte multe. Ne vom „bucura” de ideea de concret în februarie 2023, cea mai scurtă lună a anului. Unele semne zodiacale își vor găsi adevărata dragoste, o carieră împlinită, bani de care au nevoie și o oportunitate de nerefuzat.

Citește aici Tarotul lunii februarie 2023 pentru fiecare zodie în parte

O mare parte din luna aceasta va fi dedicată muncii și banilor. În februarie, ar trebui să ne propunem să fim sârguincioși, să ne adunăm faptele și să organizăm tot ceea ce am lăsat să se destindă. Pentru unele semne zodiacale e posibil ca în a doua lună anului să nu mai aibă acel sentiment de „nou început”.

Citește în continuare horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Tarot luna februarie pentru Berbec

Carte de tarot: The Tower, reversed

Este o ocazie bună pentru tine luna aceasta să iei totul mai ușor, ceea ce înseamnă că acum știi că, dacă dorești să progresezi, atunci trebuie să faci un sacrificiu. Este o lună a reînnoirii pentru voi și trebuie să lăși ceva în urmă pentru a merge mai departe. Viitorul este singurul care te interesează, chiar dacă poate fi dureros să te eliberezi de anumite lucruri, dar nimic nu se simte la fel de bine ca ambiția pozitivă și ideea de schimbare energizantă.

Citește și: Horoscop zilnic 3 Februarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Tarot luna februarie pentru Taur

Carte de tarot: Ace of Swords

Luna februarie aduce o mare schimbare pentru tine, Taur, deoarece vei pune piciorul în prag și vei găsi soluții pentru tot ceea ce nu funcționează pentru tine - inclusiv relațiile. Asta nu înseamnă neapărat că dacă ești într-o relație vei renunța la partenerul tău, dar se poate să aveți unele discuții cu partenerii de viață. Cartea de tarot destinată ție spune că luna aceasta nu vei mai accepta nimic care nu este excepțional și potrivit pentru tine, spun astrele.

Tarot luna februarie pentru Gemeni

Carte de tarot: Three of Wands

Februarie te pune în așteptare, dar este genul de așteptare de care te poți bucura . Acest lucru este pozitiv și productiv, deși se simte și o oarecare lipsă de răbdare. Luna februarie poate fi mai puțin productivă, dar va fi excelentă pentru planificare. Cuvântul cheie care definește această lună este „răbdare” pentru că sincronizarea este importantă și își va atinge scopurile dorite.

Tarot luna februarie pentru Rac

Carte de tarot: Seven of Wands

S-ar putea ca luna aceasta să ai parte de câteva conflicte și să fie nevoie să te lupți pentru locul de muncă pe care îl ai. S-au făcut câteva schimbări de care te simți amenințat. Vei lupta pentru ceea ce este al tău și vei câștiga, dar nu te vei simți în pace și vei fi în alertă în perioada următoare.

Citește și: Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste

Tarot luna februarie pentru Leu

Carte de tarot: Four of Wands, reversed

În luna febraurie vei vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită față de cum o văd cei din jurul tău. Horoscopul acestei luni spune că ești fericit să faci câteva schimbări acasă sau chiar să cumperi o casă. Februarie 2023 te va convinge să vezi lucrurile în felul tău. Poate fi o luptă dificilă, dar șansele de a câștiga sunt extraordinare.

Citește și: Zodii care pot moșteni o avere, o casă sau o mașină în luna februarie 2023. Bunuri de valoare ajung în brațele acestor nativi

Tarot luna februarie pentru Fecioară

Carte de tarot: Five of Wands, reversed

Nu vrei să spui asta de îndată ce începe noua lună, dar nu ai pauză când vine vorba de muncă. Va trebui să alegi între a pleca de la un loc de muncă pe care îl iubești și care îți asigură un confort financiar și un loc de muncă ce ți-ar oferi noi oportunități de dezvoltare.

Tarot luna februarie pentru Balanță

Carte de tarot: Ten of Pentacles, reversed

Ceea ce începe ca o lună destul de bună devine un joc de noroc pentru tine. Vei fi tentat să facei ceva cu banii în acest timp, important este să-i investești. Dacă ești un pasionat al jocurilor de noroc, nu este recomandat ca în această lună să joci pentru că vei pierde. Riști prea mult pentru mult prea puțin. Această carte de tarot sugerează pierderi și eșecuri. Ai grijă, Balanță.

Tarot luna februarie pentru Scorpion

Carte de tarot: The Empress, reversed

Este doar a doua lună a anului și deja te simți frustrat. Te-ai obișnuit să te afli în poziția de autoritate. Vei conduce intenționat pe cineva în ape tulburi, dar fii atent pentru că, în încercările tale de a scoate tot ce-i mai rău de la o altă persoană, s-ar putea să te îneci în mizeria pe care ai făcut-o.

Tarot luna februarie pentru Săgetător

Carte de tarot: Six of Pentacles

Ai nevoie de echilibru financiar în această lună, pentru că ai învățat că nu poți cheltui mai mult decât câștigi și nu poți cumpăra totul doar pentru că vrei. Luna aceasta îți va arăta care își sunt limitele. La fel cum luna februarie este limitată în zile, s-ar putea să te simți limitat și în opțiuni, dar trebuie să fii deschis să le explorezi.

Tarot luna februarie pentru Capricorn

Carte de tarot: Nine of Cups

Un card foarte bun și semnificativ. În februarie poți fi aproape de succesul pe care ți l-ai dorit atât de mult, dar cu toate că ai început deja să te entuziasmezi, trebuie să știi că mai ai de mers până la succesul mult visat. Această carte de tarot îți arată că totul va funcționa și că ar trebui să rămâi pe cursul tău pentru că faci ceea ce trebuie, Capricorn.

Tarot luna februarie pentru Vărsător

Carte de tarot: Queen of Cups

În sfârșit o lună în care lucrurile merg bine pentru tine. Pentru că îți place să studiezi, să înveți, să crești și să reții informații noi, vei avea parte de aceste informații pe parcursul acestei luni. Vei putea în sfârșit să împărtășști tot ce ai învățat până acum ceea ce te va face să te simți că ești în centrul atenției. Vei fi privit ca o comoară de unii, o persoană a cărei experiență de viață a devenit un exemplu pentru alții. Te simți bun, generos și plin de har în această lună, iar cuvintele de înțelepciune pe care le împărtășești îi vor ajuta pe alții la nevoie.

Tarot luna februarie pentru Pești

Carte de tarot: Eight of Cups, reversed

Pentru Pești este o carte de tarot foarte bună pentru că afirmă ceva ce tu știi deja: este timpul să mergi mai departe atunci când vine vorba de carieră. Simți că faci același lucru, zi după zi, și că nimic nu te inspiră. Ești înfometat de noutate și ai nevoie constant de informații noi, dacă ar ajunge la tine. Capul sus! Cere și vei primi! Funcționează de fiecare dată.

Horoscop 6 februarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta... Horoscop zilnic 4 Februarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x