Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Horoscop zilnic, 22 decembrie. Unei zodii i se va schimba viața. Evenimentele vor aduce sarea și piperul care vor activa al șaselea simț!

O zi plină de surprize! Se activează simțurile câtorva zodii și încep să simtă că ceva se întâmplă în jurul lor, nu pot fi păcălite așa ușor!

Unei zodii i se va schimba viața. Evenimentele vor aduce sarea și piperul care vor activa al șaselea simț!

Intrarea Soarelui în Capricorn le aduce multe noutăţi chiar lor, CAPRICORNILOR. Sentimental, lucrurile încep să meargă într-o direcţie atât de bună, încât se pot gândi chiar la marele pas.

***

Mici dispute cu persoana iubită pentru VĂRSĂTORI, însă nimic semnificativ. Cu calm şi zâmbetul pe buze, va trece orice mică ceartă.

***

PEŞTII se bucură de o schimbare de dispoziţie fantastică, astăzi. O veste foarte bună le readuce starea de bine şi optimismul care le-a cam lipsit în ultima perioadă.

***

O discuţe aprinsă cu partenerul poate scoate pentru BERBECI la iveală mari diferenţe între ei şi persoana iubită. Pot ajunge să nu se mai regăsească în relaţie pe care o au.

***

TAURII au o intuiţie extrem de ascuţită şi miros minciuna de la mare distanţă. Cineva vrea să îi ducă de nas, însă nu va avea nicio şansă.

***

Sfârşitul de săptămână a venit la pachet cu tentaţii pentru GEMENI. Pot simţi nevoia de ceva nou în viaţa lor şi nu vor zice NU dacă li se iveşte ocazia să flirteze cu cineva.

***

RACII ar face bine să stea departe de mall-uri, de magazine, de orice înseamnă cheltuială. Da, sărbătorile bat la uşă, însă portofelul. ar trebui să stea închis.

***

Nativii LEU pot răni pe cineva drag, chiar din dorinţa de a-l proteja. Îi ascund un adevăr acestei persoane, însă sunt şanse mari ca ea să îl afle.

***

Este o zi a retrospectivelor şi a introspecţiei pentru FECIOARE. Se gândesc la ce au făcut bine anul acesta, la ce ar mai fi vrut să facă şi la ce visează de acum înainte.

***

Nativii BALANŢĂ se pot dedica în întregime altei persoane, să nu mai ştie ce să facă pentru a-i fi pe plac acesteia. Şi riscă astfel să se neglijeze pe ei înşişi.

***

SCORPIONII se numără printre cei mai afectaţi nativi de intrarea Soarelui în Capricorn. Pot simţi că se detaşează de emoţii, că devin mai indiferenţi, mai reci. Iar asta nu este neapărat un lucru rău, ci îi poate proteja de răutăţile celor din jur.

***

SĂGETĂTORII sunt şi ei direct vizaţi de acest eveniment astral, în special din punct de vedere profesional. E musai să ia nişte decizii şi să fie mai hotărâţi atunci când îşi cer drepturile.

Recomandari