Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019. Bani pentru Vărsător

Horoscop zilnic din 20 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie. Vărsătorii sunt puternic susținuți de astre la capitolul bani, Capricornii vor avea parte de un nou început la capitolul carieră. Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru zodia ta

horoscopul de marti, 20 august 2019

Horoscop zilnic din 20 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie. Vărsătorii sunt puternic susținuți de astre la capitolul bani, Capricornii vor avea parte de un nou început la capitolul carieră. Ce anunță horoscopul zilei de marți pentru zodia ta

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Berbec

Berbecii au parte de tot soiul de surprize financiare, “întâmplări fiscale” mai mult sau mai puţin enervante. Odată cu intrarea planetei Venus în zodia Fecioarei, până pe 15 septembrie, totul va avea un efect pozitiv asupra stării lor de sănătate, dar și în ce privește relaţiille lor de muncă. Un sprijin real vor avea nativii din zodia Berbec și când Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 septembrie, oferind, alături de Marte şi Venus, un sprijin real. Așadar, Universul e de partea Berbecilor, acum e momentul lor de glorie!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Taur

Taurii vor avea o atitudine conservatoare sau de respingere față de orice element de noutate pe care îl întâlnesc. Odată cu intrarea planetei Venus va intra în zodia Fecioarei, până spre 15 septembrie a.c., nativii vor simți limpezirea stării de spirit răscolite de temeri şi de neîmpliniri. Odată cu intrarea Soarelui în zodia Fecioarei se va activa casa emoţiilor şi a creativităţii, oferindu-le artiştilor şi interpreţilor un real suport astral alcătuit din luciditate, atenţie pe detalii, răbdare în finisarea unui act de creaţie, temeinicie şi echilibru interior.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Gemeni

Gemenii vor simți mai mult ca oricând dorința de a desfăşura activităţi specifice care să le dea senzaţia de ordine, curăţenie (igienă) şi confort. Odată cu intrea Soarelui în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 septembrie, nativii vor avea atenția focalizată pe chestiunile familiale, casnice, locative, patrimoniale sau, în plan personal, de raportare la trecutul şi moştenirile care îi definesc sau îi condiţionează. Vor căuta să deblocheze anumite paliere pentru a obține ceea ce li se cuvine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Rac

Racii vor avea prilejul să afle aspectele necesare pentru bunul mers al unei iniţiative sau pot acumula cunoştinţele necesare pentru a face faţă unei examinări, indiferent de contextul ei socio-profesional. Soarele va intra în zodia Fecioarei, fapt ce la va da nativilor dorința de a învăţa, de a asimila, de a căpăta experienţă, de a se maturiza. Cei care au de susținut examene sau interviuri de angajare vor face o impresie foarte bună și vor putea cere plata salarială pe care o doresc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Leu

Leii au parte de tensiuni socio-profesionale care le vor afecta reputaţia şi autoritatea în domeniul în care activează. Nativii vor avea fi nevoiți să riposteze verbal, să pună la punct sau dea avertismente în scopul de a-și păstra imaginea publică. Din fericire însă, astrele vor fi de partea lor, mai ales odată cu intrarea lui Venus în zodia Fecioarei, unde va poposi până la data de 15 septembrie. Nativii vor beneficia de multe şanse de a câştiga “un ban în plus” sau de a găsi soluţii mai puţin spectaculoase, dar utile pe termen scurt, la problemele financiare curente.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Fecioară

Citește și
colaj de imagini cu mihaela tatu la de trei ori femeie
Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea
Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Mai multe articole

Intrarea planetei Venus în zodia Fecioarei până pe 15 septembrie a.c. va avea un rol protector, ceea ce va contribui la eliminarea unor factori de risc sau de stres organic şi psihic pentru nativi. Eliminați frica de schimbare care vă împietrește și vă blochează fluxul natural al vieții, iar aceleași rezultate apar la nesfârșit. Acum, este nevoie doar să “permiteți” și să lasați să fie tot ce vine către voi, și astfel veți renaște din nou, precum pasărea Phoenix din propria cenușă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Balanță

Balanțele vor face un efort mare de a ţine sub control un şir de gesturi menite să conducă la rezolvarea unei pricini de ordin material sau bănesc. Odată cu intrarea planeti Venus în zodia Fecioarei până pe 15 septembrie, nativii vor avea protecție în sectorul bolilor lungi, cronice, de natură genetică sau karmică. De asemenea, nativii trebuie să se ghideze după vocea interioară, deoarece intuiția lor e la cote maxime.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Scorpion

Odată cu intrarea planetei Venus în zodia Fecioarei, viața Scorpionilor va intra pe o pantă ascendentă. Nativii vor atrage norocul de partea lor prin posibilele intervenţii salutare venite din partea prietenilor. Relațiile cu cei din jur vor cunoaște efecte pozitive. Vor fi mai șarmanți ca niciodată, iar acest fapt va atrage după sine cunoştinţe necesare, ajutor nesperat, întâlniri importante pentru evoluţia nativilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt protejați de astre în următoarea perioadă, dat fiind intrarea lui Venus în zodia Fecioarei. De asemenea, urmează o perioada în care unii nativi pot primi însărcinări profesionale speciale, fără a fi numiţi, propriu-zis, pe funcţie: exercitarea atribuţiilor prin mandat, delegare, desemnare, înlocuire. Săgetătorii au parte de un real progres în carieră: debut, succes, afirmare, confirmare a valorii personale, susţinere publică.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Capricorn

Capricornii se vor bucura de lămuririle necesare în obţinerea unor informaţii oficiale (administrative) cu privire la un proiect personal ori profesional. Intrarea lui Venus în zodia Fecioară va fi pentru unii ca un “răsărit de Soare” în cariera lor. Urmează un nou început de drum pe care trebuie să-l îmbrățișeze cu încredere.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Vărsător

Intrarea planetei Venus în zodia Fecioarei va constitui un binevenit factor de protecţie în ipoteza unor accidente pe corpul fizic. Totuși, nativii sunt bine aspectați la capitolul bani, astfel că astrele vor lucra în chip pozitiv în planul soluţiilor materiale şi vor funcţiona ca un factor puternic de revigorare interioară în cazul celor care s-au confruntat cu spaima de boală, de bătrâneţe, de greutăţile vieţii, de lipsa unei perspective, de încercările existenţiale majore.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 august 2019 Pești

Intarea planetei Venus în zodia Fecioară le va da nativilor șansa de a găsi soluţii reciproc avantajoase în plan material, fără a se apela, pentru asta, la instanţele de judecată.Negocierile de tot felul se vor purta cu succes, iar rezultatele vor fi peste măsura așteptărilor. Cu mintea limpede puteți accesa multe resurse și puteți gestiona cu ușurință tot ce apare nou în viața voastră!

Citește și:

Horoscop Toamnă 2019 - Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Horoscop 19-25 august 2019. Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop 19-25 august 2019. Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie... Horoscopul Zilei de azi, 20 august 2019. O vizită neaşteptată şi de-aici viaţa voastră sentimentală poate lua o nouă tur...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri