Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Horoscopul zilei de 17 februarie. Bani picați din cer pentru o zodie! Nativii altei zodii s-ar putea îndrăgosti lulea!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Ar putea pica bani din cer pentru o zodie, în timp ce nativii altei zodii s-ar putea îndrăgosti lulea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Vărsător

Vărsătorii se gândesc doar la vacanţe şi cum pot obţine concediul mult dorit. Aţi muncit din greu în ultimele luni, iar o pauză este bine meritată, aşa că nu vă mai suprasolictaţi la job.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Pești

Nativii Pești în schimb nu ar trebui să îşi dezamăgească colegii şi superiorii. I-aţi obişnuit să fiţi eficienţi şi organizaţi, aşa că trebuie să menţineţi standardele ridicate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Berbec

Astăzi banii ar putea cădea din cer pentru Berbeci. Sunteți foarte creativi şi aveţi multe idei excelente, însă, dacă nu apelaţi la o strategie bună, vor fi în zadar.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Taur

Taurii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul în iubire. Mai ales cei care încă nu şi-au găsit-o. Aşa că fiţi atenţi mai ales la persoanele pe care le-aţi cunoscut de curând.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Gemeni

Gemenii sunt foarte intuitivi şi simt că părerea lor îi poate influenţa pe ceilalţi. Încercaţi să nu abuzaţi de acest lucru pentru că bumerangul se va întoarce mai rapid decât credeţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Rac

Nativii Rac ar trebui să dea dovadă de responsabilitate, fie că merg la serviciu sau ies cu prietenii. Mai mult de atât, este un moment bun să vorbiţi liber şi sincer indiferent de circumstanţe.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Leu

Şi pentru Lei comunicarea este esenţială. În cazul vostru, este bine să ieşiţi în evidenţă şi orice idee aveţi să nu vă fie teamă să o expuneţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Fecioară

Fecioarele se destăinuiesc foarte rar, iar asta le poate aduce frustrări. Dacă nu reuşiţi să vorbiţi cu o persoană dragă, încercaţi totuşi să vă eliberaţi printr-o activitate relaxantă sau chiar să scrieţi pe o foaie ce simţiţi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Balanță

Balanțele au o putere incredibilă asupra celor din jur astăzi. Nu abuzaţi de ea şi încercaţi să gândiţi strategic fiecare mişcare, iar rezultate pot fi impresionante.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Scorpion

Atenţia la detalii, dar mai ales la comportamentul celor din jur, le-ar putea aduce Scorpionilor puncte bonus. Asta dacă nu vreţi să fiţi păcăliţi de cineva care încearcă cu toată puterea să obţină lucrurile mai uşor.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Săgetător

Nativii Săgetător care au început un proiect nou, o relaţie sau orice altă activitate debordează de energie bună. Este o zi în care luna vă favorizează şi orice vă propuneţi ar putea avea o finalitate rapidă şi uimitoare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie. Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi de astre să îi asculte cu atenţie pe cei din jur, chiar dacă asta înseamnă că nu vor fi în centrul atenţiei.

Recomandari