Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 17 februarie. O zodie ia decizii greșite, iar o alta se ceartă cu o persoană dragă

Ziua de 17 februarie nu aduce deloc vești bune pentru unii nativi. Dacă unele zodii riscă să ia decizii greșite, altele au parte de certuri cu persoane dragi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 17 februarie. O zodie ia decizii greșite, iar o alta se ceartă cu o persoană dragă

Horoscop pentru zodia Berbec 17 februarie 2020
Sunteți dominat de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu va oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Este important să nu luați nicio decizie fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Relațiile sentimentale sunt foarte bune și aveți toate șansele să petreceți o seară romantică.

Horoscop pentru zodia Taur 17 februarie 2020
S-ar putea să fiți încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Ar fi bine să amânați orice decizie în privința investițiilor, pentru că astăzi aveți dificultăți de concentrare. Ascultați sfaturile unei persoane cu experiență în afaceri!

Horoscop pentru zodia Gemeni 17 februarie 2020
Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Este recomandat să nu vă asumați niciun risc, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită.

Horoscop pentru zodia Rac 17 februarie 2020
Neînțelegerile cu persoană iubită vă fac să acceptați fără ezitări o ieșire cu prietenii. Nu exagerați pozând în victima. S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană care vă cucerește imediat. Vă recomandăm să nu vă pripiți și să nu luați nicio decize în privința relațiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să greșiți într-un mod ireparabil.

Horoscop pentru zodia Leu 17 februarie 2020
Se pare că nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, iar partenerul de viață este nemulțumit. Încercați să-i explicați situația într-un mod cât mai clar și convingător! De asemenea, ar fi bine să țineți cont și de opiniile celor din jur și să nu mai fiți atât de cârcotaș.

Horoscop pentru zodia Fecioară 17 februarie 2020
La serviciu s-ar putea să fiți indispus din cauza unei decizii pripite a șefului. Temperați-vă nervozitatea, pentru că altfel riscați să vă complicați situația. Discutați calm cu persoană iubita, ca să nu dați ocazia unor certuri!

Horoscop pentru zodia Balanță 17 februarie 2020
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii și nu uitați să vă controlați pornirile impulsive, pentru că altfel puteți avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani pe care i-ați cerut-o mai demult. După-amiază vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiți să acceptați!

Horoscop pentru zodia Scorpion 17 februarie 2020
Dimineață s-ar putea să fiți cu capul în nori și să neglijați probleme importante. Ar fi bine să nu începeți activități noi, pentru că s-ar putea să luați decizii greșite. Ar fi bine să analizați cu mai multă atenție obiectivele pe care vi le-ați propus pentru perioada următoare.

Horoscop pentru zodia Săgetător 17 februarie 2020
Dimineața s-ar putea să vîpună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur! Ar fi bine să fiți prudent în conversațiile cu cei din jur, ca să nu declansati un scandal. Menajați-vă sănătatea!

Horoscop pentru zodia Capricorn 17 februarie 2020
Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, în care sunteți nevoit să cheltuiți mai mult decât ați crezut. De asemenea, trebuie să știți că puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental. S-ar putea să va simțiți foarte bine într-un grup, deși nu v-ați fi așteptat.

Horoscop pentru zodia Vărsător 17 februarie 2020
Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut multă încredere. Nu puneți la suflet și gândiți-vă că aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental traversați o perioada favorabilă. Astăzi ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viață.

Horoscop pentru zodia Pești 17 februarie 2020
Dimineață sunteți confuz și riscați să aveți probleme atât pe plan social, cât și în ceea ce privește banii. Ar fi bine să nu vă ocupați astăzi de afaceri. Relațiile sentimentale merg bine, ceea ce va menține moralul ridicat. Spre seară va reveniți și comunicați mai ușor.

Recomandari