Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 martie 2019. Zodia Berbec, susținută de astre

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 martie 2019. Zodia Berbec, susținută de astre în toate palierele vieții: carieră, bani, dragoste. Vor lua decizii majore și vor elimina toate obstacolele profesionale din calea lor. Nativul Berbec e omul zilei!

Horoscop zilnic horoscipul zilei 27 martie 2019

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 martie 2019. Zodia Berbec, susținută de astre în toate palierele vieții: carieră, bani, dragoste. Berbecii vor lua decizii majore și vor elimina toate obstacolele profesionale din calea lor. Nativul Berbec e omul zilei!

Horoscop zilnic 27 martie 2019 Berbec

Mesajul Soarelui în tranzit cu zodia Berbecului înseamnă o susținere energetică specială pe toate palierele vieții: carieră, bani, sănătate. Te vei simți motivat să pui capăt unor probleme de autoritate în viața publică, să elimini toate obstacolele profesionale care ți-au stat în cale până acum. Vei lua decizii importante și în viața de cuplu, poate te vei hotărî să faci un legământ sau să desfaci unul. Ești omul deciziilor corecte.

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 Taur

Zodia Taur nu mai scapă de frământările cotidine care ating miercuri cote paroxistice. Simt nevoia mai mult ca oricând să aibă alături de ei persoane care să-i înțeleagă și să empatizeze cu ei. Întreaga zi vor avea stări de spirit ce vor fluctua: de la agitație, instabilitate și nervi, la euforie, senzații mai mult sau mai puțin justificate. Pe de altă parte, nativii Taur vor fi cuprinși d eun spirit de luptă acut și tot ce-și propun se poate rezolva cu succes, aviz celor care le vor sta în cale în această zi!

Horoscop 27 martie 2019 Gemeni

Gemenii sunt preocupați astăzi de tot ce ține de chestiuni financiare sau patrimoniale. Unele se vor rezolva, altele nu. Banii vor fi mărul discodiei până la finalul zilei. Pe de altă parte, capitolul dragoste are nevoie de ajustări. Se face că vă gândiți mult la o persoană care nu vă răspunde cu aceeași monedă. Nu există iubiri imposibile pentru Gemeni, așadar norocul le poate surâde. Tot ce trebuie să facă este să-ți declare răspicat amorul!

Horoscop miercuri, 27 martie 2019 Rac

Racii vor să-și mai diversifice latura amoroasă/ sexuală, să-și mai condimenteze relația. Au fantezii pe care le comunică partenerilor lor, care mai de care mare mai năstrușnice. În carieră și în plan social, nativii acestui semn zodiacal nu vor da semne de flexibilitate, astfel că nu își vor atinge obiectivele propuse sau banii necesari. Astrologii le recomandă să renunțe la această rigiditate păguboasă.

Horoscop 27 martie 2019 Leu

Mare rezisteță la stres și la volumul imens de muncă pe care îl aveți de efectuat. Simptomele acestor eforturi se vor resimți mai târziu cu vârf și îndesat. Tpt ce trebuie să rețineți este că, pe plan financiar, sunteți bine susținut de astre: dacă doriți o mărire de salariu, cu siguranță o veți obține. Zi de mare succes!

Horoscopul zilei de 27 martie 2019 Fecioară

Sectorul sentimentelor rămâne controlat şi limitat în trăiri. Revine în actualitate sau se consolidează convingerea părinţilor cu privire la nevoia de a acţiona consecvent şi principial în relaţiile cu copiii. Astăzi, veți da dovadă și de un spirit combativ deosebit, dorind să-i faceți pe cei care v-au greșit cândva să vă plătească cu aceeași monedă. Nu știm dacă e o idee tocmai inspirată!...

Balanță

Intrați într-un con de umbră, din care nu veți mai ieși o bună perioadă de timp. Veți fi lipsiți total de strălucire, fapt ce vă este total opus felului de a fi. Totuși, mici cadouri d enaturp financiar nu vor lipsi, fapt ce va mai îndulci puțin pastila pentru voi. Dragostea nu bate la ușa voastră nici azi și tindeți să aveți o perspectivă fatalistă asupra relațiilor interumane.

Scorpion

Nu este o zi bună pentru a face tranzacții financiare, împrumuturi sau pentru a semna acte. De altfel, Scorpionii vor fi extrem de reținuți azi și nu se vor pierde în conversații inutile cu nimeni. Pur și simplu caută o detașare, care le este binevenită. În final, de ce să-și încarce memoria cu informații care nu îi ajută în viață/ carieră.

Săgetător

Revin în discuție grijile financiare curente, poate nu destabilizatoare, dar, cu siguranţă, plictisitoare. Concluziile la care nativii vor ajunge după ce vor analiza, pe baza datelor de ultimă oră, este că situaţia financiară de la locul de muncă le va consolida și mai tare temerile cu privire la capacitatea instituţiei la care lucrează (sau chiar a activităţii desfăşurate în regim propriu) de a le asigura venitul necesar. Nu ar strica o schimbare.

Capricorn

Vor fi mult mai rigizi și se vor simți obligaţi să se supună unor rigori şi comandamente ce decurg din obligaţiile personale, familiale, sociale, profesionale sau parteneriale. Nu toate le vor face plăcere, dar până la urmă, poate că e mai bine așa. Unde-i lege, nu-i tocmeală, iar Capricornii care, de regulă, despică firul în patru, de data aceasta se vor supune total. Vor doar liniște și atât!

Vărsător

Universul interior poate fi marcat, dar nu în chip obligatoriu, de amintiri, de ipostaze de viaţă mai vechi care nu s-au consumat nici în viaţa reală, nici în viaţa interioară, până la capăt, ţinându-l “agăţat” pe nativ de clipele grele prin care a trecut. Vor fi apăsași de frustrări, de întrebări ”de ce!”. Mare atenție, aveți o tendință depresivă.

Pești

Peștii nu mai vor să aibă de-a face cu cei care nu i-au respectat. Drumul Peștilor se va lumina, iar cei care au avut o atitudine abuzivă asupra lor nu vor mai avea nicio forță. Se vor descotorosi de toți cei pe care i-au suspectat, pe bună dreptate, de manevre și interese ascunse.

Recomandari