Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Burlacul

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 29 februarie. Fecioarele primesc un telefon ce le schimbă viața complet, peștii fac scandal uriaș

Horoscopul zilei de 29 februarie 2020 anunță că unii dintre nativi pot trage lozul câştigător la capitolul iubire astăzi. Există totuși și zodii care vor avea parte de certuri sau de probleme în cuplu! Ce anunță horoscopul zilnic, în funcție de zodia ta?

Însă nativii PEŞTI ar trebui să aibă grijă la reacţiile impulsive. Ţineţi-vă sub control chiar şi cel mai banal gest de respingere sau critică care vouă vi se pare constructivă, pentru că s-ar putea să iscaţi un conflict, arată horoscopul zilei de 29 februarie 2020.

BERBECII nu ar trebui să compare şansele pe care ceilalţi le primesc cu ale lor. Altfel veţi ajunge să fiţi nemulţumiţi, când, de fapt, ar trebui să profitaţi că astrele vă susţin în sectorul creativ şi să veniţi cu soluţii.

TAURII sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar mai ales pe plan social. Comunicarea cu cei din jur poate ajunge exact în punctul în care vreţi aşa că astăzi veți obține răspunsurile dorite.

citește și: Zodii care nu se căsătoresc niciodată! Preferă despărțirea decât nunta

Horoscopul zilei de 29 februarie 2020. Pentru GEMENI, în schimb, cuvintele pot provoca neînţelegeri. Fie voi nu vă exprimaţi corect, fie cei jur, cert este că ceva se va pierde pe parcusrsul conversaţiei şi ar trebui să fiţi mai atenţi.

Iubirea va fi nelipsită în programul nativilor RAC. Cei care şi-au găsit perechea ar trebui să petreacă weekendul făcând ceva nou, iar cei singuri să îşi adune tot curajul şi să invite persoana pe care o plac la o cafea.

LEII dau dovadă de maturitate şi înţelegere, iar aceste calităţi pot pune capăt unui conflict. Fie că sunteţi implicaţi direct sau nu, nu ezitaţi să vă bazaţi pe lecţiile pe care deja le-aţi învăţat, anunță horoscopul zilei de 29 februarie 2020.

Banii sunt elementul care le va schimba viaţa FECIOARELOR. Un nou proiect sau chiar un nou job vă va mări consistent venitul, însă, cel mai important este să nu uitaţi că munca în echipă este secretul.

BALANŢELE în schimb vor doar să se relaxeze. Ceea ce este şi recomandat, mai ales că aţi muncit aproape până la extenuare în ultimul timp. Aşadar găsiţi activităţi care să vă elibereze mintea de stresul acumulat.

Horoscopul zilei de 29 februarie 2020. SCORPIONII nu ar trebui să plece urechea la poveştile celor din jur pentru că tind să fie mult prea empatici, iar asta le va afecta starea de spirit. Încercaţi să vă concentraţi pe planul familial.

Nativii SĂGETĂTOR sunt romantismul în persoană. Aveţi tot felul de idei prin care să îi faceţi pe plac persoanei iubite, aşa că profitaţi de imaginaţie şi mergeţi într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat.

CAPRICORNII pe de altă parte, nu au la fel de mult noroc în dragoste. Ar putea apărea conflicte între voi şi persoanele dragi, dar atât timp cât vă temperaţi nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Iar VĂRSĂTORII sunt şi ei printre preferaţi. Cel mai bine staţi la capitolele job şi familie. Paradoxal, veţi reuşi să vă împărţiţi între amândouă, însă, dacă ar fi să alegeţi. alegeţi cu inima.

Recomandari