Căutare Live

Horoscop 10 martie 2020. Comunicarea este cuvântul de bază pentru Gemeni, iar pentru Raci, schimbările sunt la ordinea zilei

Horoscopul zilei de marți, 10 martie anunță o zi plină de evenimente. Racii au parte de schimbări, iar Gemenii trebuie să aibă grijă la capitolul comunicare, în schimb Fecioarele au parte de o zi favorabilă.

Horoscop zilnic. Horoscpul zilei de 10 martie 2020

yve.ro

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Berbec

Astăzi ar fi bine să te bazezi pe resursele tale interioare. Sfatul astrelor pentru aceasta zi: folosește-te de intuiție, de acel al șaselea simt de care asculți în momentele în care trebuie să iei decizii mai importante, dar și ai mai multa încredere în propriile forte!

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Taur

Astăzi este despre comunicare! Iți ceri drepturile, cauți să te exprimi, să-ți spui părerea, indiferent de consecinte și fară să-ți fie teama de faptul că vei fi criticat sau marginalizat. În ciuda efectelor, curajul iți vă fi apreciat astăzi, susțin astrele.

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Gemeni

Horoscop zilnic. O zi excelentă pentru fecioare și Capricorni.Peștii sunt pe punctul de a-și atinge scopul

Ziua de astăzi iți aduce destul de multe emoții și sentimente mixte. Nu fugi de ele, nu te ascunde, nu le evita, ci mai curând caută să te înconjori de oameni, să te conectezi cu cei care știi că te-ar asculta, te-ar înțelege, te-ar îndrumă și te-ar ajuta să ieși din aceste stări.

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Rac

Semnul tău zodiacal se afla în planul muncii, iar aici se anunță câteva schimbări. Sfatul astrelor este să fi amabil și prietenos cu țoață lumea cu care vei interacționă, iar astfel vei avea numai de castigat!

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Leu

Pentru că semnul tău zodiacal se afla în sfera grupurilor, te vei focusa astăzi pe îmbunătățirea relațiilor în care eșți implicat. Vei reuși să le demonstrezi celorlalți că eșți priceput, pragmatic, eficient și ai capacități de a analiza, atunci când este nevoie.

Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Citește și
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Colaj cu Zanni și Alex Velea
Alex Velea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: „Se poate vindeca singur”
Alex Velea a spus adevărul despre relația pe care o are cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: „Se poate vindeca singur”
Mai multe articole

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Fecioara

A sosit acel moment favorabil în care ar fi bine să faci câteva schimbări în rutina ta, poți începe acea dieta pe care ți-ai propus să o urmezi de ceva timp, să faci mai mult sport, să te preocupi de hobby-uri și, pur și simplu, să-ți acorzi mai mult timp și atenție.

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Balanță

Semnul tău zodiacal se afla în sfera sinelui, iar astăzi este o zi potrivita să te focusezi pe distracție, amuzament, aventura, iar tu chiar ai atâtea idei despre cum poți să ai parte de toate aceste lucruri, nu-i așa?

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Scorpion

Fii corect și cât mai sincer, iar astăzi chiar vei avea de castigat daca vei urma aceste sfaturi. Vei putea să te conectezi mai ușor la oameni daca vei fi mai onest, daca nu-ți vă fi teama să împărtășeșți din propriile experiențe și emoții, susțîn astrele.

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Săgetător

Păstrează-ți mintea limpede, Universul are atâtea să-ți ofere, chiar începând cu aceasta zi! Daca ai simțit că ultimele zile au fost mai linstite sau chiar ai avut impresia că ai momente de plictiseala, atunci s-ar putea că ziua de astăzi să te surprindă cu multe evenimente și situații neprevăzute.

Horoscop. Horoscopul culorilor: Care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Capricorn

Ziua de astăzi este despre conexiuni, despre legături avantajoase, despre oameni și alianțe. Fii deschis în fata oamenilor și oportunităților care apar și s-ar putea să ai surprize mai mult decât plăcute și să reușeșți să legi chiar și unele relații de prietenie.

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Vărsător

Ar fi bine să pui accent pe îmbunătățirea imaginii tale publice. Poți începe un proiect frumos sau ai câteva idei interesante ce țîn de sfera carierei. În plus, te gândeșți de ceva timp la unele schimbări, iar astrele te îndeamnă să nu mai amanic și să începi chiar de azi.

Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Horoscop 10 martie 2020, pentru zodia Pești

Astăzi dai dovada de spontaneitate și chiar te simți bine, și încrezător să iei lucrurile exact așa cum vin. Cuvintele cheie pentru aceasta zi sunt: explorare, limpezire, conștientizare, iar astrele iți recomanda să încerci să ieși din rutina obișnuită.

sursa: superbebe.ro

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri