Căutare Live

HOROSCOPUL NOROCULUI. ZODII care primesc TOTUL de la viață: bani, iubire și admirație

Cu toții ne dorim tot ce este mai bun de la viață, însă trebuie să muncim mult pentru a ajunge unde ne dorim pentru că nimănui nu-i pică din cer. Totuși, potrivit astrelor, există și persoane al căror destin este scris cu litere de aur. Iată care sunt aceste zodii:

Cu toții ne dorim tot ce este mai bun de la viață, însă trebuie să muncim mult pentru a ajunge unde ne dorim pentru că nimănui nu-i pică din cer. Totuși, potrivit astrelor, există și persoane al căror destin este scris cu litere de aur.

Iată care sunt aceste zodii:

FECIOARĂ:

Nativii născuți în această zodie au totul. Fecioarele sunt perseverente,analitice, tenace și obțin totul prin muncă, însă au și mult noroc,parcă ajutați de o mână divină. Vor mereu să fie în top și le și iese acest lucru. Fecioarele au o fire rațională, de aceea suferă rar în dragoste.

SCORPION:

Nativii din această zodie au fost înzestrați cu abilitatea de a privi lucrurile dincolo de aparențe. Au o intuiție incredibilă care îi ajută să ia întotdeauna cele mai bune decizii. Când își doresc ceva nimic nu le va sta în cale, ba chiar mai mult, sunt în stare să se folosească de puterea lor de seducție. Scorpionii sunt foarte norocoși și banii sunt atrași de ei ca un magnet.

LEU:

Un alt destin aparte este cel al leului. Toată lumea, familia, prietenii și cunoștințele ,îl consideră pe leu un norocos fără pereche. Este apreciat de cei din jur și reușește tot ce-și propune. Este,însă, tipul care cheltuie foarte mult, de aceea nu reușește niciodată să pună bani deoparte. Cheltuie mult, însă la fel de mult dăruiește.

Sursa: estisuperba.ro

Ei dau înapoi? NICIODATĂ! 10 motive pentru care ZODIA RAC este FABULOASĂ... HOROSCOP pentru săptămâna 7-13 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Iubire ca-n filme pentru O ZODIE...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri