Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Întâlnire cu un fost iubit sau o fostă iubită pentru Pești și o supărare pentru Vărsători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Peștii ar putea avea parte de o întâlnire cu un fost iubit sau o fostă iubită, în timp ce Vărsătorii ar putea fi supărați de cineva. 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Peștii ar putea avea parte de o întâlnire cu un fost iubit sau o fostă iubită, în timp ce Vărsătorii ar putea fi supărați de cineva.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Rac

Nativii Rac pot primi a două șansă de a face impresie bună cuiva și e musai să nu o rateze, pentru că ar putea avea multe de câștigat.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Leu

Principală preocupare a Leilor astăzi este aparența, cum sunt percepuți, ce cred ceilalți despre ei. Puțină relaxare și detașare le sunt recomandate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Fecioară

Pentru Fecioarele, este o zi dedicată familiei, recunoștinței și iubirii. Niște situații complicate iau sfârșit pentru ei și se bucură de liniște.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Balanță

Relația de cuplu Balanțelor poate intră într-o nouă etapă, mult mai serioasă și matură. Se pot lua decizii importante de aici.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Scorpion

Scorpionii sunt nostalgici, visători. Ceva le aduce aminte de o persoană foarte dragă din trecut și ar putea suspina îndelung cu gândul la ea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Săgetător

Săgetătorii se trezesc cam morocănoși și nimeni nu le intră în voie. Ce noroc că o veste bună în jurul serii îi va scoate din aceast stare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Capricorn

Capricornii tind să dea vina pe partener pentru o situație tensionată între ei doi, în loc să poarte o discuție deschisă despre ce se întâmplă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Vărsător

Pe Vărsători i-ar putea supăra cineva care nu ține cont de sfaturile lor, făcându-i astfel să simtă că nu sunt luați în seamă.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Pești

Pe nativii Pești îi poate aștepta o reîntâlnire cu scântei cu o persoană pentru care au avut sentimente profunde în trecut și cu care nu au încheiat definitiv povestea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Berbec

Berbecii ar putea simți nevoia să se izoleze de ceilalți, să petreacă un timp singuri, după o mică dezamăgire.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Taur

Taurii ar face bine să accepte ceea ce nu pot schimba, în loc să se streseze atât de tare căutând o soluție care nu există.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de duminică, 21 iulie 2019. Gemeni

Gemenii tind să își facă planuri cu cineva care nu prea are timp pentru ei. Riscă să sufere dacă insistă să se apropie de această persoană.