Antena Căutare

Horoscopul zilei, 11 martie 2020. Unei zodii i se cere prodență maximă

Astăzi ne dorim echilibru însă mai este mult până acolo! De asemnea suntem preocupați să facem impresie bună așa că este foarte posibil să ne ținem sentimentele în frâu pentru a nu face valuri. Cea mai mare provocare este să ne păstrăm optimismul în ciuda turbulențelor și a problemelor care apar din exterior.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Berbec

Horoscop Berbec - Poți supăra o persoană foarte dragă, dacă nu ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică. Te cunoaşte bine, dar tot se simte jignită de criticile tale, pentru că nu le merită.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Taur

Horoscop Taur - Axați-vă pentru un singur domeniu dacă vreți să vă perfecționați, altfel este obligatoriu să vă extindeți activitățile profesionale. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice din toate punctele de vedere.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Gemeni

Horoscop Gemeni - Aici e un pic pe dos. Ar trebui să vă abțineți de la deplasările lungi, mai ales în străinătate. Faceți mai degrabă investiții în starea financiară. E o perioadă în care nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Rac

Horoscop Rac - Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor moşteniri.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Leu

Horoscop Leu - Dacă rămâneți în echipa actuală, puteți avea parte de excelente rezultate financiare. Tinerii în schimb vor simți că bat pasul pe loc și că nu vor mai avansa niciodată.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Fecioară

Horoscop Fecioară - Dacă ești singur, acum vei conșitentiza că trebuie să te căsătorești și s-ar putea să fii gata să accepți orice propunere. E greu să ocoliți o întâlnire romantică, spre seară.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Balanţă

Horoscop Balanţă - Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Scorpion

Horoscop Scorpion - Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita critici nemeritate din partea rudelor apropiate. Oricum ar fi, nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile voastre.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Săgetător

Horoscop Săgetător - Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Capricorn

Horoscop Capricorn - Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme și nu este capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Măcar sunteți admiraţi şi adoraţi.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Vărsător

Horoscop Vărsător - Coronavirusul nu vă împiedică să plănuiți concedii pe alte meleaguri. Unii trebuie să plecați de nevoie, în delegați, dar întâmpinați probleme. Prietenii nu sunt prea diplomaţi cu voi şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscopul zilei, 11 martie 2020, Peşti

Horoscop Peşti - Relaţia cu persoană iubită este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 11 martie 2020. Balanțele vorbesc prea mult și fac excese periculoase... Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de joi, 12 martie 2020. O minciună îi dă lumea peste cap unei zodii! Berbecii au o șan...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x