Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2020. Nativii pești sunt conflictuali și își varsă nervii pe toți cei din jur

CAPRICORNII nu trebuie sa refuze nicio invitatie. Fie ca vorbim de sanse in plan sentimental sau profesional, prezenta lor intr-un cerc larg de oameni astazi le poate aduce multe beneficii.

VARSATORII stau bine la capitolul bani si chiar se intrevad vesti si mai bune pe viitor. Cu noile castiguri, isi pot cumpara un bun pe care si-l doresc de mult sau sa plece intr-o destinatie indepartata.

***

Nativii PESTI sunt conflictuali si isi varsa nervii pe toti cei din jur. Trebuie sa inteleaga ca nu e nimeni de vina pentru problemele lor si ca mai bine ar face un pas catre rezolvarea acestora, decat sa planga in pumn.

***

BERBECII simt ca partenerul incearca sa le intinda o capcana. Este posibil ca persoana iubita sa vrea sa le testeze fidelitatea, asa ca. trebuie sa fie cu ochii in 4.

***

GEMENII sunt mult prea preocupati de parerea celor din jur, iar asta nu face decat sa le puna piedici in ceea ce-si doresc. Ar fi cazul sa fie mai asumati si sa nu le pese de rautatile auzite.

***

TAURII ar putea avea un sentiment de slabiciune si nu este nimic rau in asta, ci dimpotriva, devin mai sensibili si incep sa isi deschida sufletul in fata a tot ce e nou in viata lor.

***

Pentru RACI, a actiona astazi numai din instict poate fi cam periculos. Ar face bine sa gandeasca rational fiecare pas facut.

***

Chiar daca de regula sunt sufletul petrecerii, zilele acestea, LEII s-ar putea sa nu se simta tocmai in largul lor la evenimente. Ar vrea sa petreaca timp numai cu apropiatii lor.

***

Chiar daca weekendul bate la usa, FECIOARELE parca sunt mai puse pe treaba ca niciodata. Au multe sarcini de dus la capat si ce bine ca au si energie pe masura.

***

Cum echilbru este cuvantul care ii defineste pe nativii BALANTA, prietenii, familia, toti cei dragi care au nevoie de un sfat, vor apela la intelepciunea lor.

***

SCORPIONII se pot trezi cu sentimentul straniu ca ceva important este pe cale sa se intample. Iar instinctul nu ii minte. Chiar pot primi o veste care sa le schimbe semnificativ viata.

***

SAGETATORII nu isi pot indrepta atentia in mai multe directii, iar asta nu e tocmai in avantajul lor. Ar putea fi tentati sa. calce stramb, iar partenerul sa simta ca e ceva in neregula.

Recomandari