Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Taurii se îndrăgostesc lulea, dar alte zodii se ceartă sau chiar se despart de parteneri

 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Taurii se îndrăgostesc lulea, iar sentimentul le poate fi împărtășit. Alte zodii se ceartă sau chiar se despart de parteneri. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Gemeni

Ochii nu mint, iar asta o vor afla pe pielea lor Gemenii. Acești nativi încearcă să își ascundă sentimentele față de o persoană, însă. se dau de gol ușor. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Rac

Racii dau dovadă de spirit de sacrificiu. Ajută o persoană dragă care are mare nevoie de sprijinul lor, iar binele le va fi întors înzecit.

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Leu

Monotonia îi obosește psihic pe nativii Leu. Așa că, odată instalată în relația de cuplu, lucrurile încep să ia o turnură nefericită. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Fecioară

Lipsa de interes a persoanei iubite îi poate deranja pe nativii Fecioară, care pot lua o decizie radicală. Poate fi vorba chiar de o despărțire. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Balanță

Balanțele pot trăi un moment decisiv în plan sentimental. Relația lor poate ajunge la un nou nivel și pot bate clopote de nuntă. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Scorpion

Scorpionii învață din greșelile trecutului. Pot fi puși într-o situație complicată, unde să se surprindă pe ei înșiși cu felul de a acționa.

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Săgetător

Săgetătorii sunt cam pretentionși, cam morocănoși și tind să ceară prea mult partenerului. Puțină empatie le-ar ține relația pe linia de plutire. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Capricorn

Nativii Capricorn sunt extrem de autoritari și cer să primească tot ceea ce vor pe loc. Un astfel de comportament i-ar putea pune pe fugă pe ceilalți. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Vărsător

Vești excelente în dragoste pentru Vărsători, în special pentru cei ce tânjesc după o poveste de dragoste. Ziua s-ar putea încheia cu o surpriză uriașă. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Pești

Peștii simt nevoia de puțină adrenalină în relația de cuplu, așa că pot iscă voit niște discuții aprinse cu persoană iubită, care să nu se termine deloc bine. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Berbec

Berbecii fac ce fac și complică mereu lucrurile în relația lor. Nevoia de situații palpitante este pentru ei mai mare decât cea de liniște sufletească. 

Horoscop zillnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2019. Taur

Taurii sunt victime sigure ale lui Cupidon astăzi, însă de data această săgețile merg și în cealată direcție, așa că, se poate naște o frumoasă idila. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI