Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Horoscopul Zilei de azi, 20 august 2019. O vizită neaşteptată şi de-aici viaţa voastră sentimentală poate lua o nouă turnură fericită

O să ne luăm avânt să facem lucruri în care credem, care ni se poptrivesc şi pe care le merităm din plin. E momentul recompenselor.

O să ne luăm avânt să facem lucruri în care credem, care ni se poptrivesc şi pe care le merităm din plin. E momentul recompenselor.

LEU
Viaţa voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă în bine şi o să fiţi alături de persoană pe care o iubiţi. O s-aveţi motive de bucurie, sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi pe care o să-i reîntâlniţi la un party şi o să păstraţi legătura.

FECIOARĂ
Poate vă oferiţi şi voi în sfârşit, o porţie generoasă de relaxare şi vă duceţi la plajă, la mare, la piscină sau daţi o fugă la munte.

BALANŢĂ
Poate le faceţi o bucurie copiilor, să-i duceţi la parcul de distracţii, la jocuri de agrement să-şi consume energia pe-acolo. O să refaceţi grupul cu care să plecaţi în plimbare sau s-aveţi activităţi deconectante să practicaţi sporturile preferate pentru care nu mai aveţi deloc timp.

SCORPION
Se poate să vă preocupe ziua cuiva de naştere şi să umblaţi după cadouri şi să fie o petrecere care să vă facă să uitaţi de stres. E posibil să luaţi nişte bani din vânzarea unor produse sau e un rest de plată pe care-l aşteptaţi de ceva vreme şi o să aveţi cum să ieşiţi la o terasă, la un film.

SĂGETĂTOR
O vizită neaşteptată şi de-aici viaţa voastră sentimentală poate lua o nouă turnură fericită. Veşti bune, o să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit şi o să vedeţi ce-a mai rămas dintr-o relaţie care promitea, s-o resuscitaţi la maximum.

CAPRICORN
O invitaţie la un evenimet monden o să vă destindă, va mai faceţi şi nişte prieteni pe-acolo şi poate veţi colabora şi în afaceri. Poate vă achitaţi de obligaţie morală şi-i scoateţi pe nişte prieteni la o plimbare, în afara oraşului, ca să vedeţi un spectacol, o expoziţie, un târg sau să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni.

VĂRSĂTOR
O să vă puteţi acorda şansa de a fi fericiţi şi să reluaţi o relaţie care mai are potenţial, său apare cineva cu care o să faceţi cunoştinţă la un party. Lucurile pe care vi le doreaţi de mult sosesc, răspunsurile la întrebările mai vechi vă parvin şi ele şi o să aveţi parte de nişte revelaţii.

PEŞTI
Se pare c-o să faceţi un consiliu de familie să vedeţi de ce bani dispuneţi ca să plecaţi într-un concediu reuşit. Poate vă invită cineva într-o excursie şi o să vi se deschidă un alt orizont profesional şi o să câştigaţi mai mulţi bani - pentru c-o să aveţi inspiraţie, o să fiţi creativi.

BERBEC
O să tot aveţi ocazia să-ntâlniţi persoane care să vă transmită o anumită stare de spirit şi să vă ducă cu gândul la o relaţie frumoasă. Se poate să aveţi o discuţie de principiu cu cineva care va propune o afacere care v-ar asigura bani şi aprecieri din partea unor oameni a căror părere contează.

TAUR
Există posibilitatea să mai faceţi rost de bani şi o să alegeţi o colaborare, dacă n-o să vă fie ocupat timpul liber cu treburi de familie - vă gândiţi. Relaţia voastră de cuplu poate avansa spre o căsătorie şi să vă bucuraţi de traiul în doi, s-aveţi copii şi să vă ocupaţi de gospodăria voastră.

GEMENI
O să intraţi la cheltuială pentru că se-anunţă o căsătorie sau vă duceţi la un botez. O să vă scoată în oraş cineva care are intenţia de a fi împreună cu voi, să vedeţi ce anume va place ca să fie armonie în relaţia voastră, să trăiţi fericiţi.

RAC
O reuniune de familie o să facă lumină într-o chestiune care vă afectează pe toţi şi v-ajuta să vă regrupaţi. Au rămas nişte lucruri neclare şi o să vorbiţi cu partenerul de cuplu, să nu mergeţi mai departe cu repropsuri, resentimente, ca să spuneţi tot ce e de spus să deşertaţi sacul cu neajunsuri.