Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie. Astăzi, o zodie ar putea pierde o mare sumă de bani. Nu vă lăsați ispitiți de promisiuni false

 

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie. Suntem înconjurați de tentații. O zodie ar putea pierde o mare sumă de bani.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA BERBEC

Berbecii sunt într-o formă excelentă și așa vor fi pe tot parcursul zilei. Mai ales pe seară, când se vor întâlni cu câteva persoane foarte dragi, pe care nu le-au văzut de multă vreme.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA TAUR

Astazi Taurii fac haz de necaz la orice pas. Oricat de rele ar fi vestile primite, ei vor cauta partea buna si vor amuza copios.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA GEMENI

Gemenii sunt in centrul atentiei astazi si reusesc sa ii faca pe toti cei din jurul lor sa se simta bine. Este posibil sa organizeze o iesire in oras sau o petrecere.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA RAC

Sunt multe tentatii in jurul vostru dragi Raci, dar tineti bine mana pe portofel pentru ca nu este momentul sa fiti risipitori. Planurile voastre necesita bani, asa ca economisiti de pe acum.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA LEU

Leii au atat de multa energie incat nici ei nu stiu de unde. Optimismul ii ajuta si in viata de familie.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA FECIOARĂ

Cat e ziua de lunga Fecioarele isi vor face planuri de concediu. Nici nu se pune problema de lucruri serioase. Ele cauta oferte si pregatesc o vacanta de vis.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA BALANȚĂ

Pentru voi dragi Balante ziua va fi perfecta. Partenerul de viata va face pe plac, familia va este aproape, iar colegii de serviciu vor face orice sa va intre in gratii.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA SCORPION

Scorpionii vor avea parte de o duminica deosebita din punct de vedere sentimental. Vor petrece mult timp alaturi de partenerul de viata si vor merge intr-un loc special.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA SĂGETĂTOR

Sagetatorii intampina ziua de duminica incarcati de tot felul de framantari. Ar fi bine sa lase totul la o parte si sa se bucure alaturi de persoana iubita.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA CAPRICORN

Capricornii vor avea o zi minunata. Dimineata vor castiga niste bani, iar seara ii va gasi in mijlocul unui grup de admiratori.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA VĂRSĂTOR

Varsatorii sunt mână largă astăzi. Îşi vor epuiza economiile ca să-şi redecoreze locuinţa. Sau sa impresioneze pe cineva.

Horoscopul zilei, duminică, 7 aprilie ZODIA PEȘTI

Iar Pestii vor avea o zi de milioane. Multe evenimente frumoase îi vor lua prin surprindere.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe