Căutare Live

Învaţă să citeşti oamenii! Cum înşală fiecare zodie în parte. Surpriză mare la CAPRICORNI!

Dacă nu mai ai încredere în oameni şi ai fost înşelat de prea multe ori, astrologii te ajută să îţi dai seama de acest lucru extrem de simplu. Iată cum înşală fiecare zodie: 

Dacă nu mai ai încredere în oameni şi ai fost înşelat de prea multe ori, astrologii te ajută să îţi dai seama de acest lucru extrem de simplu. Iată cum înşală fiecare zodie:

Berbecii înșală fără ca persoana iubită să își dea seama. Știe să își aleagă momentele prielnice pentru a face față provocărilor. Îți poți da seama că un Berbec este infidel când devine distant și recalcitrant.

Taurii nu sunt infideli de felul lor și înșală mai mult ca o răzbunare, atunci când află că li se pun coarne. Acești nativi pot înșela, așadar, după ce află că partenerii nu au fost de partea lor.

Gemenii nu înșală cu cineva din cercul apropiat de prieteni, ci alege persoane pe care nu le cunoaște nimeni. Așadar nu căuta persoana cu care înșală în preajma voastră.

Racii se dau de gol imediat când înșală. Bărbații Rac, de pildă, sunt istoviți după o partidă de amor și nu își mai șterg obrazul plin de ruj.

Leii nu sunt nici ei infideli de fel, însă sunt periculoși atunci când ies singuri în cluburi prin oraș.

Fecioarele nu pot fi depistate la capitolul infidelitate. Singurul mod de a afla că a fost infidelă este să spună chiar ea, cu gura ei.

Balanțele sunt adevărate artiste în arta înșelatului. Pot avea o viață dublă fără ca nimeni să își dea seama, asta fără să stea peste program la locul de muncă.

Scorpionii iau în serios orice relație. Nu sunt adepții infidelității pentru că nu văd sensul înșelatului atunci când se află într-o relație.

Săgetătorii pot fi infideli atunci când se simt neglijați în relație. Acești nativi trebuie cocoloșiți mai mereu, trebuie băgați în seamă. Nu le place să fie neglijați.

Capricornii înșală în mod natural și nu au nicio teamă să recunoască, așa că nu te chinui să o faci pe detectivul. Îți vor recunoaște totul foarte senin.

Vărsătorii se schimbă la față când îi bănuiești că sunt infideli. Acești nativi încep să se bâlbâie. Ei înșală în stilul lor caracteristic: inventează tot felul de povești despre partenerul de viață pentru a avea o portiță de scăpare.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Peștii sunt cei mai inventivi când vine vorba de înșelat. Au întotdeauna o scuză bună, credibilă, atunci când lipsesc de acasă.

HOROSCOP 17 februarie 2018. Weekendul așteptat o viață întreagă de O ZODIE... Uite care sunt zilele norocoase în luna Martie, în funcție de zodia ta...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri