Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Săptămână de foc pentru toate zodiile, în perioada 19-25 ianuarie 2020! Astrologul Mariana Cojocaru spune ce greutăți vei avea

Ne mai despart doar câteva zile de debutul unui nou an chinezesc și vom intra astfel în semnul șobolanului, lucru ce promite numeroase schimbări importante pentru zodii. Ce te așteaptă în săptămâna 19-25 ianuarie 2020, conform astrelor?

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru 19-25 ianuarie 2020

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a dezvăluit faptul că în perioada 19-25 ianuarie 2020 se vor petrecere numeroase schimbări importante pentru zodii. Unii nativi primesc vești neașteptate, în timp ce alții se îmbogățesc, se îndrăgostesc sau din contră, suferă amarnic. Ce anunță horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie?

Berbec- Cum Marte, patronul vostru astral este în Săgetător(echivalent Șobolan în Zodiacul Chinezesc) vizate sunt acum la debut de An Nou Chinezesc(25 ianuarie) dragostea, copiii și raportul cu ei, studiile pentru cariera pe care o aveți înscrisă pe astrograma voastră karmic(misiunea profesională acolo o descifrez), sănătatea. Cum voi aveți ca echivalent Dragonul în chinezesc, atenție la compatibilități.

citește și: Previziuni Tarot 2020. Află cum o să-ți fie anul! Lecții dure de viață și schimbări radicale pentru zodii

Taur- Echivalentul vostru este Șarpele în Zodiacul Chinesesc. E anul celor dârzi, căci Șobolanul poate fi înghițit de Șarpe. Cum cei mai mulți nu știți cum să faceți acest lucru, puteți să vă împotmoliți. Și voi sunteți vulnerabili, căci în mediul natural se știe că schimbați pielea de mai multe ori, cum e musai să creșteți în dimensiuni. Vulnerabile sunt: sectorul sentimental, afacerile mici sau mari.

Ce anunță horoscopul

Gemeni- Cum Capul și Coada Dragonului vor intra în Gemeni și în Săgetător(echivalent Șobolan) în acest Nou An Chinezesc e nevoie să vă recomand remedii Feng Shui pentru voi sau familie. E an greu de Karmă, în care multe lucruri pot scăpa de sub control și vor fi greu de gestionat sau soluționat, începând cu 25 ianuarie. În vizorul Șobolanului sunt căsătoria, relațiile de muncă, asocierile.

Săgetător- Se întrevede la orizont o perioadă plină de provocări și încercări karmice. De ce? Intrăm în Anul Sobolanului de Metal pe 25 ianuarie și, cum echivalentul zodiei chinezești pentru voi este Șobolanul, este important să fiți cu mare băgare de seamă. Sunteți marcați într-o manieră diferită față de celelalte zodii, din cauza faptului că Coada și Capul Dragonului vor fi în Săgetător-Gemeni.

Rac- Anul Nou Chinezesc al Șobolanului de Metal , care începe pe 25 ianuarie e delicat pentru voi, de aceea am lansat o colecție specială de brățări de tip Feng Shui pentru armonie, stabilitate și evoluție bună, corectă. Probleme cu justiția terestră și Divină pot apărea și e valabil pentru toate zodiile europene, cât și chinezești în acest Nou An. Sănătatea poate scăpa de sub control sau cariera.

Leu- Posibile controale sau chestiuni care țin de dușmanii vizibili sau invizibili. Dușmanii invizibili pot ține și de sănătate (afecțini karmice greu de diagnosticat și a căror explicație o văd pe astrograma voastră karmică). Dacă ați citit ce am scris și la celelalte zodii, o să vă spun că echivalentul vostru în zodiacul chinezesc este Maimuța. Atenție că nu este compatibilă cu Șobolanul, ce vă poate crea greutăți.

Fecioara- Echivalentul la voi este Cocoșul, dacă ați citit acest horoscop, așa cum la Gemeni este Calul și la Rac este Oaia sau Capra. Cum intrăm în Anul Șobolanului de Metal, iar șobolanul este renumit pentru viclenia lui e bine să știți că vă poate da peste cap destinul și planurile. Niciun animal și nici-un om nu-l suportă, că e purtător de boli, vă poate aduce mizerie, provoacă stricăciuni, dosește mâncarea.

Balanța- O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri. Cum raportez zodia voastră și la Câinele zodiacal chinezesc vă spun că este nevoie de diplomație(vezi Președintele Putin, nativ al acestei zodii la întâlnirea cu Cancelarul Germaniei pentru conflictul din Iran). Cei care iubesc animalele și nu le fac rău vor avea un an bun, ceilalți unul catastrofal. Soluțiile de evoluție corectă văd pe harta vostră natală.

Scorpion- Mistreț sau Porc în zodiacul chinesesc, veți face în așa fel încât să găsiți soluții de purificare spirituală pentru o evoluție corectă. Cum Saturn și Pluton sunt în Capricorn cu Karma vă va fi greu, fără să vă coordonez pentru a înțelege și ieși la lumină. Purificarea spirituală este în relație direct cu sănătatea fizică și trupească, moralitatea de tip creștin, cariera, atmosfera în familie( tensiuni).

Capricorn- Sau Bivolul din zodiacul Chinezesc vă dau două rânduri de coarne. Greu de dus pentru cei mai mulți. De ce? Șobolanul din acest an vă poate ataca la picioare, să vă provoace răni greu de vindecat(sănătate, parteneriate, căsătorie sau relații sentimentale, relația cu cei mici, adică copiii sau nepoții din dotare, carieră, etc). Cum rezolvările le văd individual, nu mă hazardez să dau unele prea generale, arată cei de la kfetele.ro.

Vărsător- Echivalentul este Tigrul, că adoră apa( apa providențială din ulciorul Vărsătorului). Cum metalul din acest An Nou Chinezesc al Șobolanului poate fi corodat de apă, topit de foc, îngropat în pământ sau poate șlefui lemnul (5 elemente chinezești) va fi o perioadă plină de încercări și neprevăzut pentru a găsi ieșirea din acest labiribt existențial. O busolă bună ca să vă orientez corect este harta natală

Pești- Pisica sau Iepurele vă dau coordonatele imediat dupa 25 ianuarie, când în acest an e debutul Anului Nou chinezesc. În alți ani este o altă dată sau chiar lună. La debut de an Lilith este în Pești, deci anul se anunță dificil și nu ușor. Posibile trădări(amor, viața socio-profesională), probleme cu justiția sau de sănătate (a voastră sau a unui membru din familie).Dacă ați citit la celelalte zodii veți înțelege!