Săptămâna în care Dumnezeu le pune mâna în cap zodiilor. Horoscop 16- 22 aprilie 2018

 

Este o săptămână specială, poate cea mai frumoasă din tot anul. Acum, nativii tuturor zodiilor vor cunoaşte adevărata fericire. Nimic nu le stă în cale şi totul le merge ca pe roate.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vei scăpa de rutină şi vei încerca ceva total diferit. Poţi întâlni oameni noi! Luna îţi aduce relaţii prietenoase toată săptămâna, până pe 30 aprilie. Te vei simţi confortabil şi încrezător. Nu vei întâlni obstacole sau drame în nimic din ce vrei să faci.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este o săptămână ideală pentru distracţie. Vei fi fericit, optimist, generos şi foarte sociabil. Pot apărea probleme dacă vrei să abordezi subiecte serioase. Este o perioadă bună pentru socializare şi prietenii noi. Poţi face alegeri amoroase greşite sau să intri în situaţii jenante.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Săptămâna îţi poate aduce evenimente neaşteptate. Dacă îţi cauţi de muncă, poţi primi o ofertă la care nu te aştepţi. În timp ce lucrurile sau situaţiile din jurul tău pot fi tensionate, tu rămâi calm. Relaţiile intime se pot dezvolta frumos sub respectul reciproc şi legătura emoţională solidă.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Vei simţi trăiri mai adânci faţă de cei dragi, în special faţă de partener. Marţi este o zi bună pentru relaţiile intimă. O relaţie începută acum va fi cu adevărat foarte intensă şi poate fi vorba şi de o aventură sau de altă complicaţie. 

LEU (23 iulie – 22 august)

Vei simţi nevoie să încerci ceva nou din afară rutinei. Asta poate fi şi o aventură dar şi o invenţie. Este o săptămână excelenţa să ieşi din zona de confort. Calmul interior şi echilibrul îţi dau încredere să spargi gheaţă şi să îţi faci noi prieteni. Amintirile tale, instinctul matern vor fi acum mult mai puternice.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

O nouă relaţie acum poate fi foarte intenssi poate fi vorba de o aventură sau de altceva ce generează complicaţii. Acum sunt posibile obsesiile şi fascinaţiile şi nu doar în relaţii. Finanţele vor fi bune şi suficiente. Te poţi aştepta la experienţe intense şi adânci. Poţi face o super impresie superiorilor tăi sau partenerilor de afaceri.

BALANŢA (23 septembrie – 22 octombrie)

Adaptarea la orice schimbare implica un efort în plus şi orice entuziasm te poate lăsa cu nervii prea solicitaţi. Este posibil ca cineva să intre în viaţa ta, să producă prăpăd şi să plece la fel de repede precum a venit. Dacă îţi faci prieteni noi sau contacte de business, vei avea încântare şi satisactie. 

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Această săptămână este tocmai bună pentru iubit, petrecut şi răsfăţ, asta dacă îţi permite timpul şi bugetul. Dacă eşti în căutarea unei noi iubiri, eşti sfătuit să fii foarte precaut. Te vei simţi mai determinat, decât de regulă, în a-ţi împlini obiectivele. 

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta îţi aduce surprize plăcute şi întâlniri stimulative. Socializarea, activităţile de grup şi întâlnirile întâmplătoare vor fi mai frecvente şi pozitive. Influenţa ta calmă asupra altora înseamnă că este timpul potrivit pentru socializare şi munca de echipă. Poţi prelua tu conducerea în multe situaţii.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

În această săptămână vei simţi emoţii mai profunde faţă de partener. Este un moment bun să îţi decorezi casă sau biroul. Banii pot fi un subiect de stres . Nu este momentul pentru luptă de putere ci este momentul pentru eliminări şi renunţări. 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Săptămâna aceasta este potrivită să încerci ceva nou şi entuziasmant. Curiozitatea şi inventivitatea îţi permit să faci noi descoperiri sau să primeşti crâmpeie de revelaţii despre orice te interesează. Poate exista o lipsă de armonie între viaţă personală şi cea profesională, sau o persoană dragă să fie în conflict cu altă persoană dragă.

PEŞTI (20 februarie – 20 martie)

În această săptămână vei avea trăiri mult mai intense şi pasionale. Finanţele îţi merg destul de bine, eşti tentat să te bucuri de ele făcând cheltuieli mai extravagante. Pluto îţi creşte gradul de atractivitate. Această putere marita va lucra în beneficiul tău atât timp cât nu abuzezi de ea.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI