Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ți-a mers prost? Acesta este anul tău! Cele patru zodii care își îndeplinesc toate dorințele în 2018

HOROSCOP. 2018 va fi anul lor, asta după ce anul ce tocmai s-a încheiat nu le-a oferit foarte multe nici pe plan personal, nici în cel profesional. Roata s-a întors, iar pentru aceste patru zodii, lucrurile vor merge excelent.

2018 va fi anul lor, asta după ce anul ce tocmai s-a încheiat nu le-a oferit foarte multe nici pe plan personal, nici în cel profesional. Roata s-a întors, iar pentru aceste patru zodii, lucrurile vor merge excelent.

1. TAUR

Ce de bucurii apar în viața ta! Nu o să ai timp să te deprimi sau să îți plângi de milă pentru că nu vei avea de ce.

E adevărat că în prima parte a anului vei fi atât de solicitat încât te vei confruntă cu epuizarea, însă nu e ceva nou pentru ține. Puterea de muncă va fi mai mare că oricând și vei câștigă o serie de proiecte bănoase.

Nu e exclus să obții un job nou sau să fii avansat la locul de muncă. Cele mai mari surprize, însă, apar în Casă Familiei. O veste excelență vei primi la începutul lunii martie, așa că fii non-stop pe faza.

2. RAC

Dacă în 2017 ai suspinat și ai vărsat lacrimi de iubire, în 2018 se întoarce roată. Începi o relație nouă, iar cea mai favorabilă perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsă între 15 mai și 27 iulie.

Ține minte această perioada încă de pe acum pentru că s-ar putea să îți pui pirostriile. Să nu zici că nu te-am avertizat și să nu te plângi că nu vei avea timp să îți pregătești nuntă așa cum se cuvine. Vei avea parte și de o avansare în carieră și nu e exclus să călătorești într-o țară în care ai visat de mult să ajungi. În 2018, câțiva nativi au noroc cu carul! Îi lovesc brusc norocul, se trezesc cu atât de mulți bani pe mâna, încât ajung să nu mai știe ce să facă cu ei.

3. LEU

Horoscopul 2018 pentru Leu arată că anul acesta va acţiona ca un val răcoritor care va şterge presiunile din anul precedent.

Vă veţi simţi mult mai relaxat, deoarece confuzia nesfârşită şi tensiunile se estompează în cele din urmă. Dar trebuie să vă onoraţi aceste schimbări pozitive şi să faceţi mişcări majore pentru o creştere consecventă, dintre care una este menţinerea furiei şi a ego-ului înlănţuit. Acest lucru vă va oferi rezultate mult mai bune în acest an decât orice alt pas pe care îl puteţi face.

4. FECIOARA

Horoscopul 2018 pentru Fecioară indică faptul că anul va aduce unele schimbări de mult pe care le-aţi întârziat până acum. Inteligenţa dumneavoastră vă va ajuta să redefiniţi viaţa.

Veţi purta o energie şi o încredere răcoritoare, dar veţi fi avertizaţi! Marte fiind înălţat ar putea să te facă agresiv. Incetiniţi-vă, căci graba nu vă va duce nicăieri, ci la nişte decizii greşite.

Sursa: actualitatea.biz

Recomandari