Ți-a mers prost? Acesta este anul tău! Cele patru zodii care își îndeplinesc toate dorințele în 2018

HOROSCOP. 2018 va fi anul lor, asta după ce anul ce tocmai s-a încheiat nu le-a oferit foarte multe nici pe plan personal, nici în cel profesional. Roata s-a întors, iar pentru aceste patru zodii, lucrurile vor merge excelent.

2018 va fi anul lor, asta după ce anul ce tocmai s-a încheiat nu le-a oferit foarte multe nici pe plan personal, nici în cel profesional. Roata s-a întors, iar pentru aceste patru zodii, lucrurile vor merge excelent.

1. TAUR

Ce de bucurii apar în viața ta! Nu o să ai timp să te deprimi sau să îți plângi de milă pentru că nu vei avea de ce.

E adevărat că în prima parte a anului vei fi atât de solicitat încât te vei confruntă cu epuizarea, însă nu e ceva nou pentru ține. Puterea de muncă va fi mai mare că oricând și vei câștigă o serie de proiecte bănoase.

Nu e exclus să obții un job nou sau să fii avansat la locul de muncă. Cele mai mari surprize, însă, apar în Casă Familiei. O veste excelență vei primi la începutul lunii martie, așa că fii non-stop pe faza.

2. RAC

Dacă în 2017 ai suspinat și ai vărsat lacrimi de iubire, în 2018 se întoarce roată. Începi o relație nouă, iar cea mai favorabilă perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsă între 15 mai și 27 iulie.

Ține minte această perioada încă de pe acum pentru că s-ar putea să îți pui pirostriile. Să nu zici că nu te-am avertizat și să nu te plângi că nu vei avea timp să îți pregătești nuntă așa cum se cuvine. Vei avea parte și de o avansare în carieră și nu e exclus să călătorești într-o țară în care ai visat de mult să ajungi. În 2018, câțiva nativi au noroc cu carul! Îi lovesc brusc norocul, se trezesc cu atât de mulți bani pe mâna, încât ajung să nu mai știe ce să facă cu ei.

3. LEU

Horoscopul 2018 pentru Leu arată că anul acesta va acţiona ca un val răcoritor care va şterge presiunile din anul precedent.

Vă veţi simţi mult mai relaxat, deoarece confuzia nesfârşită şi tensiunile se estompează în cele din urmă. Dar trebuie să vă onoraţi aceste schimbări pozitive şi să faceţi mişcări majore pentru o creştere consecventă, dintre care una este menţinerea furiei şi a ego-ului înlănţuit. Acest lucru vă va oferi rezultate mult mai bune în acest an decât orice alt pas pe care îl puteţi face.

4. FECIOARA

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Horoscopul 2018 pentru Fecioară indică faptul că anul va aduce unele schimbări de mult pe care le-aţi întârziat până acum. Inteligenţa dumneavoastră vă va ajuta să redefiniţi viaţa.

Veţi purta o energie şi o încredere răcoritoare, dar veţi fi avertizaţi! Marte fiind înălţat ar putea să te facă agresiv. Incetiniţi-vă, căci graba nu vă va duce nicăieri, ci la nişte decizii greşite.

Sursa: actualitatea.biz

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri