Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Toamna se numără... banii. TOP 3 zodii care se îmbogăţesc în următoarea perioadă

Toamna lui 2018 vine cu mari surprize pentru cel puţin trei dintre zodii. Iată care sunt nativii care dau lovitura din punct de vedere financiar: 

Toamna lui 2019 vine cu mari surprize pentru cel puţin trei dintre zodii. Iată care sunt nativii care dau lovitura din punct de vedere financiar:

SĂGETĂTOR: Se pare că Săgetătorul nu are limite când este vorba despre ceea ce își dorește sau ce vrea să obțină. Iar acest mod de gândire pare să fie foarte util pentru el în 2019 deoarece astrele sunt de partea sa și îi deschid numeroase uși, iar câștigurile în bani pot fi foarte mari.

LEU: Leul a fost și rămâne cea mai norocoasă dintre zodii potrivit horoscopului din 2019. Ese un muncitor fără pereche și știe să lupte pentru țelurile sale, motiv pentru care succesul va fi de partea lui. Atitudinea sa vă atrage norocul la tot pasul și nu este exclus să avanseze în carieră sau să câștige sume importante de bani.

FECIOARA: Pentru Fecioară, horoscopul pentru anul 2019 vine cu numeroase surprize frumoase și schimbări importante. Toată munca depusă până acum se va transforma într-o răsplată uriașă. Fie vor pleca în vacanță, fie vor primi sume importante de bani. Nu este exclus să pună la cale chiar afaceri noi, extrem de pline de noroc.