Antena Căutare

Ele dau lovitura în 2019! Zodii care se căsătoresc în următoarele luni

Ziua nunții este, fără doar și poate, cea mai frumoasă zi din viața unei femei, motiv pentru care multe dintre ele visează la momentul în care vor păși în fața Altarului alături de omul iubit. Ei bine, patru zodii vor trăi acest moment magic în 2019. 

SpyNews

Ziua nunții este, fără doar și poate, cea mai frumoasă zi din viața unei femei, motiv pentru care multe dintre ele visează la momentul în care vor păși în fața Altarului alături de omul iubit. Ei bine, patru zodii vor trăi acest moment magic în 2019.

Află dacă te numeri printre femeile care își vor vedea visul împlinit în anul care urmează, mai jos.

Rac

Fire extrem de familistă și conservatoare, toată viața ta se învârte în jurul omului cu care te afli într-o relație. Astfel, ziua nunții este extrem de importantă și are o semnificație mult mai mare pentru tine decât pentru alte femei. Anul viitor te vei simți pe deplin împlinită și fericită, pentru că nunta mult visată își va face apariția. Te vei simți în al nouălea cer și viața ta va prinde sens, mai ales că ai în plan și un bebe!

Leu

Relația în care te afli a fost cam dificilă în ultima vreme, dar ați trecut cu brio peste toate obstacolele și acum a venit momentul să sărbătoriți. Anul viitor vei sta în fața altarului, la braț cu bărbatul vieții tale. Vei avea o nuntă de vis, unde toți invitații se vor distra de minune și vor rămâne cu multe amintiri frumoase, conform zodiata.com.

Săgetător

În 2019 vei sărbători dragostea pe care i-o porți iubitului tău pășind spre altar. Vei fi cerută de soție și veți face rapid nunta, pentru că nerăbdarea este mare. Veți pune la punct și cele mai mici detalii, deoarece de foarte mult timp visezi la această zi și nu îți dorești ca ceva să nu iasă așa cum ți-ai dorit de mică. Vei plânge de fericire și vei avea parte de toată susținerea familiei. Totul va ieși perfect și veți fi foarte apreciați pentru eleganța și rafinamentul cu care ați organizat toată nunta.

Vărsător

Fire extrem de libertină și aventuroasă, femeia Vărsător nu suportă responsabilitățile, fapt pentru care toată viața a fugit de angajamente. Cu toate acestea, se pare că sufletul pereche a apărut în viața ei și i-a schimbat complet modul de a vedea lumea. Astfel, anul 2019 se anunță a fi plin de evenimente importante și unice în viața femeilor Vărsător: vor fi cerute în căsătorie și vor face și nunta la scurt timp. Fericirea se va vedea necontenit pe chipul lor și toată viața se vor dedica unui singur bărbat, deoarece țin foarte mult la fidelitate.

Horoscopul zilei de 26 ianuarie! Vești senzaționale pentru această zodie! Se întrevede un câştig material considerabil!... Horoscop 27 ianuarie 2019. Zodia care primește o sumă imensă de bani...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x