Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Hooscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Săptâmâna începe cu vești excelente în dragoste pentru zodia Leu. Leii vor lua cea mai bună decizie din viața lor

Horoscop dragoste 21 ianuarie 2019. Un început de săptămână perfect, în care iubirea are manifestări romantice Aşa că nu e surprinzătoare ieşirea în oraş, nici generozitatea cu care împarţi daruri.

Horoscopul dragostei, astăzi 21 ianuarie. Săptămâna începe excelent pentru zodia Leu. Leii vor lua astăzi cea mai bună decizie din toate timpurile pe plan sentimental. Totul stă în puterea lor și nu le va păsa de consecințe

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Un început de săptămână perfect, în care iubirea are manifestări romantice Aşa că nu e surprinzătoare ieşirea în oraş, nici generozitatea cu care împarţi daruri.

Horoscop dragoste ,21 ianuarie 2019. Berbec

Pentru Berbeci se anunţă o zi relaxantă. Vor ieşi în oraş, vor socializa şi se vor bucura de compania prietenilor şi a familiei.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Taur

Taurii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Gemeni

Gemenii se vor implica emoţional în tot felul de acţiuni astăzi. Simt nevoia să facă bine, să ajute, aşa că spre sfârşitul zilei se vor trezi cu o mulţime de surprize.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Rac

De surprize vor avea partea şi Racii. Cei drept cam neplăcute, dar asta NU îi va afecta prea mult. Sunt plini de optimism şi vor vedea doar partea plină a paharului.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Leu

Leii îşi vor urma astăzi instinctul şi vor face ceva fără să le pese de consecinţe. Se va dovedi a fi cea mai bună decizie pe care au luat-o în ultima vreme.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Fecioară

Fecioarele sunt cam pesimiste astăzi. Au şi motive. Problemele familiale NU le dau pace de câteva zile.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019 Balanţă.

De neplăceri vor avea parte şi nativii zodiei Balanţă. Totuşi astrele sunt de partea lor şi vor depăsi cu bine toate hopurile.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Scorpion

Scorpionii vor avea o zi ideală pentru legaturile romantice, iar comunicarea cu cei dragi este optimă, fie că e vorba de iubire, familie sau prieteni.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Săgetător

Săgetătorii vor face exces de romantism. Astăzi îşi vor copleşi partenerii cu atenţii şi surprize.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Capricorn

Iar Capricornii vor fi mai schimbători decât vremea. Dar acest lucru NU îi va surprinde pe cei dragi care sunt obişnuiti cu temperamentul lor.

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Vărsător

Vărsătorilor le va merge totul ca pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

Horoscop dragoste, 21 ianuarie 2019. Peşti

Peştii sunt foarte generoşi astăzi şi ar face orice să îi vadă pe cei din jurul lor zâmbind. Partenerul de viaţă va fi foarte încântat de atitudinea aceasta.

Sursă:observator.tv

Recomandari