Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Zodiile care sigur te vor înșela! Cum trădează zodiile – topul semnelor zodicale care înșeală din horoscop

În timp ce Gemenii trădează ca și cum ar respira, Racii fac asta numai în scopuri nobile, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

În timp ce unele zodii trădează cu zâmbetul pe buze, altele sunt fidele până când moartea le desparte de partener, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Berbec – este o zodie de Foc, este incisiv și pentru a ajunge să trădeze e suficient să-i tai linia de demarcație.

Taur – trădează când i-ai stricat confortul material și l-ai provocat să ajungă gelos

Gemeni – sunt cei mai mari trădători, trădeaza ca și cum ar respira

Rac – poate trăda pentru un prieten, pentru scopuri nobile, dar nu știe să mintă

În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci zodii infidele:
Berbec

Bărbații născuți în zodiac Berbec sunt aventurieri se plictisesc repede și sunt permanent în căutare de noi provocări. Totodată, le place să domine în cuplu, fiind autoritari și inflexibili chiar și atunci când nu au dreptate. În dragoste au spiritul competiției foarte bine dezvoltat și vor face tot posibilul să creeze o impresie bună femeii pe care își doresc s-o cucerească. Însă, odată ce și-au atins scopul față de persoană iubită, interesul scade și dacă apăr la orizont tentații noi, cedează ispitei.

Leu
Bărbații născuți în zodia Leu sunt foarte vanitoși, au o încredere mare în forțele proprii și adoră să fie în centul atenției. Au pretenții foarte mari de la femeia de lângă ei, nu suportă să fie comparați cu nimeni și au nevoie în permanență de laude și complimente. În general egoist, nativul zodiei Leu este atent doar la satisfacerea propriilor dorințe. Își poate înșela parteneră cu nonsalantă, fără mustrări de conștiință. Chiar dacă iubește și este implicat într-o relație stabilă, Leul nu poate spune “nu” flirtului. Astfel își reînnoiește armele seducției; în plus, se simte plăcut și atrăgător.

Gemeni


Gemenii au un caracter dual, fiind înclinați către instabilitate și dorință de înșelătorie. Se fac plăcuți cu ușurință în societate grație șarmului personal și comunicarea este armă lor imbatabilă în flirt. Sunt atrași de tot ce e nou, de aceea își doresc să aibă cât mai multe relații amoroase. Adoră să flirteze și se pot îndrăgosti de mai multe femei în același timp. Se atașează cu greu de o singură persoană.

Sursă: Antena 3

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro