Locuințele premium din Bucureștii au înregistrat o creștere record în 2017

 

În primele luni ale anului 2017 circa 140 de apartamente premium și premium plus au fost finalizate, de patru ori mai multe comparativ cu numărul unităților livrate pe parcursul anului 2016.

Specialiștii spun că această creștere a cererii pentru apartamentele din zonele premium și premium plus este semnalată de trei aspecte: disponibilitatea mică a numărului de apartamente finalizate (doar 30% din unitățile finalizate în 2016 mai sunt disponibile pentru vânzare), numărul mare de unități care se află în construcție (circa 1.000) și aproximativ 40% din acest volum a fost deja tranzacționat.

Pe HomeZZ.ro sunt peste 2.500 de anunțuri cu apartamente de lux scoase la vânzare din toate zonele țării. 

Segmentul premium este caracterizat de poziția foarte bună și suprafețele mai mici ale locuințelor (65-120 metri pătrați la două camere), în timp ce segmentul premium plus este descris de o amplasare foarte bună, finisaje costisitoare și suprafețe mai mari ale apartamentelor. 

Astfel, în 2017 cele mai multe apartamente premium urmează a fi livrate în Floreasca și Herăstrău, în timp ce în 2016 cele mai multe unități au fost livrate în zonele Kiseleff și Aviatorilor.

Anul 2016 a fost un an atipic, față de anii precendenți și perioada următoare, atât din punct de vedere al unităților livrate, cât și al tipologiei apartamentelor. Cele mai multe unități care au fost deja livrate în decursul anului 2016 (mai mult de 90%) sunt apartamente cu 3 sau 4 dormitoare.

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe