Căutare Live

Alex Bogdan a fost polițist pentru o zi, în Centrul Vechi: „Coada de la toaletă se elibera foarte repede când apăream eu”

Alex Bogdan, interpretul polițistului Sică, din serialul de comedie Mangalița, care va reveni, din 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1, cu un nou sezon, își amintește cum într-o seară, cu ceva timp înainte să obțină acest rol, a îmbrăcat “tricoul de la poliție” și a “descins” în Centrul Vechi, din Capitală.

Alex Bogdan a fost polițist pentru o zi, în Centrul Vechi

Am ieșit la panaramă, într-o seară, cu tricoul de la poliție în Centrul vechi, pentru că voiam să nu mai stau la rând la WC. Ghici ce se întâmpla…, coada se elibera foarte repede când apăream eu. Și la bar se mișcau oamenii mai cu talent când ceream ceva (râde) Hainele le aveam de la cumnată (râde). (n.n. cumnata lui Alex este polițistă)”, povestește acesta.

Deși cumnata sa lucrează în Poliție, Alex nu a apelat la ajutorul ei ca să-și creioneze personajul din serial.

Alex Bogdan a fost polițist pentru o zi, în Centrul Vechi:  „Coada de la toaletă se elibera foarte repede când apăream eu”

Alex Bogdan a fost polițist pentru o zi, în Centrul Vechi

N-am vrut s-o implic în munca actorului, mai ales că ea este o polițistă devotată și își face treaba extrem de serios, spre deosebire de Sică, personajul meu, explică Alex Bogdan.

Cum continuă aventurile lui Sică, în serialul Mangalița, telespectatorii vor vedea, începând de sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, numai la Antena 1.

Începe sezonul 2! Primarul Stelian Manole este eliberat din închisoare și se întoarce în Mangalița!... Începe Mangalița, sezonul 2.Primarul Stelian Manole a scăpat de închisoare și are planuri mari: „Aerul de acasă! Aş pute...
Ultimele știri
x