Primăria Mangalița organizează concursul Miss Ciorchine, iar popa Eugen intră într-o nouă belea

Sâmbătă, 21 martie, de la ora 22:45, la Antena 1, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița, primarul Stelian Manole (Teodor Corban) organizează Miss Ciorchine, „un concurs serios, cinstit și muncit”, în urma căruia se va decide “făptura aleasă să zdrobească cu piciorușele superbe ciorchinele de struguri pentru noroc”. Cine sunt pretendentele la titlul de Miss Ciorchine 2020, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Primăria Mangalița organizează concursul Miss Ciorchine, iar popa Eugen intră într-o nouă belea

Un fapt neobișnuit se petrece în Mangalița, încep să dispară tot felul de lucruri, oglinzile retrovizoare și ștergătoarele mașinii poliției locale, articolele vestimentare puse la uscat ale Svetlanei (Cătălina Mihai), nepoata lui Marcel Rogojinaru (Angel Popescu), dar și bicicleta consilierului Bozovici (Ștefan Pavel). Ce va scoate la iveală ancheta condusă de Gabi (Nicu Banea), nepotul primarului, telespectatorii vor vedea sâmbătă seara.

De asemenea, părintele Eugen, preotul localității (Constantin Florescu), cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, nu se poate abține să parieze un bun care nu este al său. De această dată, însă, în “combinație” îi implică și pe Sică, șeful poliției locale (Alex Bogdan), dar și pe Marcel (Angel Popescu), soțul directorului economic Doina Rogojinaru, fapt ce-i face pe toți trei să intre într-un mare necaz. Cum se vor descurca ei în această situație delicată, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 martie, de la ora 22:45, în episodul Miss Ciorchine al serialului de comedie Mangalița.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri