Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă. Doctoriţa Emilia Vulpe se reîntâlnește cu Felicia, eterna ei rivală din copilărie

Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă, în această seară, de la ora 22.15, la Antena 1!

Supărat că edilul localitătii, Stelian Manole, nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport care să-i ducă şi să-i aducă de la şcoală, consilierul Dumitru Bozovici decide să protesteze în faţa primăriei.

În acelaşi timp, doctoriţa Emilia Vulpe o revede pe Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă, are o idee pe care o consideră genială. Şi i-o comunică primarului, cu care are - de altfel - o aventură amoroasă.

În acelaşi episod, Gabi, nepotul edilului, îşi face o iubită cam bizară, în timp ce şedul poliţiei locale intră în conflict deschis cu directoarea economică a primăriei. Ce rol va juca secretare lui Stelian Manole în toată această poveste, aflaţi seara asta, de la ora 22.15, în episodul intitulat "Omeneşte".

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro