Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din primul sezon al serialului „Mangalița”. Doi hoți de identitate au creat haos! S-a lăsat cu bătaie!

În episodul 14 din „Mangalița”, ultimul din acest sezon al serialului de comedie, doi hoți de identitate periculoși au ajuns în rândul mangalițenilor și au creat haos! Aceștia au fost operați să arate ca primarul Stelian Manole și Marcel Rogojinaru. S-a lăsat cu bătaie!

Ultimul episod din primul sezon al serialului „Mangalița”.

„Mangalița”, episodul 14. Cei doi infractori au luat drumul Mangaliței ca să-l găsească pe „nemernicul cântător Bebe de la Mangalița (Sergiu Costache)”, și să recupereze inelul cu diamante al miresei pe care celebrul manelist l-a luat la plecare, de la nunta la care a cântat. Primarul a ajuns să fie fugărit de unul dintre ei.

„Mangalița”, episodul 14. Secretara Flori a fost în al nouălea cer, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie „Mangalița”. Ea s-a ales cu un inel de logodnă cu diamant, de la Bebe, care a făcut rost de el într-un mod… Atipic.

Totul s-a întâmplat după ce Flori (Ilona Brezoianu) l-a luat la întrebări pe Bebe (Sergiu Costache), să îi explice cum de are un ochi învinețit.

„Mangalița”, episodul 14. Situația s-a complicat tot mai mult în prezența celor doi infractori care au fost operați ca să arate la fel ca primarul și ca Marcel Rogojinaru.

Cei doi infractori au decis să spele putina după ce au fost amenințați cu apă sfințită, iar adevăratul Marcel Rogojinaru a fost arestat.

„Mangalița”, episodul 14. S-a lăsat cu o bătaie generală, după ce adevărul a ieșit la iveală! Stelian Manole a reacționat pe măsura surprizei, mai ales că ideea ca el să aibă un tiz este put și simplu inadmisibilă.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro