Antena Căutare

Abia s-au căsătorit şi se întâmplă asta. Mesajul lăsat de Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu": "Nimic nu mai e la fel. Și nici nu va mai fi"

Ieri a fost o zi foarte tristă pentru Adriana, mireasa sezonului cinci a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", motiv pentru care s-a gândit să lase fanilor un mesaj pe blogul său

Ieri a fost o zi foarte tristă pentru Adriana, mireasa sezonului cinci a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", motiv pentru care s-a gândit să lase fanilor un mesaj pe blogul său

Aceasta a privit la televizor cum concurenţii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial au distrus casa în care atât ei, cât şi alţi zeci de tineri au trăit amintiri pe care nu le vor uita vreodată.

"ÎNTR-UN FINAL, AMINTIRILE RĂMÂN DOAR ÎN SUFLET

Week-end. O zi nu tocmai bună, cu o durere de cap care nu vrea sa mă părăsească de vreo 24 de ore. Așa că, în așteptarea efectului miraculos al unei alte pastile, am hotărât să urmăresc ultima jumătate de oră din Gala Mireasă pentru Fiul Meu. Tocmai pentru că bănuiam care va fi sfârșitul acelei încăperi care a fost numită atâtea sezoane Casa MPFM. Știți, de multe ori, e suficient să intri pe Facebook, că afli tot ce se întâmplă acolo. Așa că am deschis TV-ul.

Și am urmărit un scenariu pe care nu l-am înțeles. Distrugerea acelei case. N-aș fi crezut că mă va deranja să văd acele imagini. Sau cel puțin nu le-am văzut rostul. Urmărindu-le parcă am simțit că barosul ăla dădea în sufletele noastre, ale celor care am lăsat atâtea amintiri acolo.
E interesat cum niște pereți atât de fragili în bătaia puștii barosului, au fost stâlpul de bază al atâtor relații care s-au legat în acea casă. Casă care a adăpostit atâtea sezoane fiorii primului sărut, lacrimile primei discuții în contradictoriu, bătăile ce stăteau pe gânduri dacă să spargă pieptul sau nu la cererile în căsătorie. Sau chiar rațiunea nărăvașă care de multe ori privea gardul cu jind. A fost încăpătoare privind în urmă și gândind câte suflete și câte sentimente a găzduit. Sentimente de orice natură.

Mi-a fost greu să văd cum este distrus peretele care mi-a fost partener de taină 358 de nopți, colțul în care mi-adunasem atâtea amintiri, camera care mi-a adus mai multe prietenii dar, cel mai important, o iubire de-o viață. Acum nu mai există ”patul meu”, ”masa noastra”, ”colțul nostru”. Și-a băgat Petrică barosul, apoi buldozerul lama. M-am simțit ca și când cineva îmi vandaliza cufărul cu amintiri, iar eu eram legată de mâini și de picioare.

Da, acel termen pe care il dădea doamna Mirela de ”două luni” în care ți se face dor de tot ceea ce a însemnat viața de acolo, de la plecarea din casa, este real. Am început să ne reamintim cu plăcere de momentele petrecute acolo. Noroc cu clipurile online. Între noi fie vorba, nu știu câți dintre voi aveți acasă surprins video primul vostru sărut. Hahaha!

Dincolo de show, emisiunea are partea ei pe care nicio altă experiență nu ți-o poate oferi. Te transforma. Te determină sa devii mai curajos, mai puternic. Te învață să lupți pentru tine, pentru cel de lângă tine. Te face să crezi în visul tău. Te invață să ți se facă dor, să iubești, să spui ”Te iubesc!”. Da, chiar îți schimbă viața. Nimic nu mai e la fel. Și nici nu va mai fi".

ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu"! Ce se va întâmpla cu emisiunea de luni... Primele imagini din camera copilului unui fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"! Ghinionul o urmăreşt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x