Căutare Live

O mai ții minte pe Miki de la MPFM? Tânăra care forma un cuplu cu Mihai arată complet diferit

Miki și Mihai de la MPFM au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-ul matrimonial. Cei doi și-au continuat relația și în afara casei, însă povestea lor de iubire s-a terminat urât.

Miki și Mihai de la MPFM au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-ul matrimonial

Antena 1

Miki și Mihai au devenit soț și soție în finala MPFM. După nunta desprinsă din povești, lucrurile păreau să decurgă foarte bine între cei doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Din păcate, însă, curând și-au făcut apariția neînțelegerile, iar Miki și Mihai s-au despărțit cu scandal.

Citește și: Îi mai ții minte? Andreea și Alin de la MPFM 2 sunt părinții unei fetițe superbe. Cum arată familia lor

La acel moment, tânăra îl acuza pe cel care încă îi era soț că ar fi dat-o afară din casă, ar fi amenințat-o și că s-ar fi văzut frecvent cu alte femei în timpul relației lor.

De cealaltă parte, Mihai susținea că ruptura dintre ei a fost generată și de aparenta dorință a lui Miki de a-și face intervenții estetice.

Cum arată acum Mihaela (Miki) de la MPFM 6

În prezent, Miki are o altă relație, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, ea postează, din când în când, imagini cu actualul iubit.

Primele fotografii cu cei doi datează din vara anului 2019, când au fost împreună la mare.

Citește și: Îl mai ții minte pe George Poalelungi de la MPFM ? Cum arată acum fostul soț al Lorenei Vladu

Cu toate că ”Mireasă pentru fiul meu” sezonul 6 nu s-a încheiat cu mult timp în urmă, Miki pare o altă persoană. Fosta soție a lui Mihai este pe zi ce trece mai frumoasă și perfect conștientă de acest lucru.

Mihaela este tot brunetă, însă a scăpat de aparatul dentar care i-a lăsat o dantură perfectă. De asemenea, și trăsăturile sale faciale s-au conturat, iar micile intervenții pe care le-a făcut au reușit să i le pună foarte bine în valoare.

Cum a decurs sezonul 6 MPFM

Sezonul șase al show-ului ”Mireasă pentru fiul meu” s-a terminat pe 4 martie.

În Marea Finală, după ce Alina a fost eliminată, au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Citește și: Îi mai recunoști? Cristina și Andrei de la MPFM 3, total schimbați la 7 ani de la terminarea show-ului

Cei care s-au căsătorit au fost Mihaela şi Mihai, însă Edith, iubita lui Ali, a fost cea pe care publicul a desemnat-o ”Mireasa Sezonului 6”.

Ultimele știri
x