Antena Căutare

Sărbătoare în familia Marianei și a lui Grigore de la MPFM. Ce surpriză i-a făcut bărbatul la 4 ani de la nuntă

Mariana și Grigore Moldovan sunt unul dintre cele mai puternice și iubite cupluri formate în cadrul show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu. Recent, cei doi au sărbătorit 4 ani de la căsnicie.

mariana si grigore de la mpfm Galerie
Mariana și Grigore Moldovan sunt unul dintre cele mai puternice și iubite cupluri formate în cadrul show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu | Antena 1

Relația lor funcționează foarte bine și sunt părinții unei fetițe superbe. Micuța este lumina ochilor lor, iar foștii concurenți o răsfață cum știu mai bine.

Mândrii de Selena, Mariana și Grigore postează des imagini cu familia lor pe rețelele de socializare, spre bucuria celor care-i simpatizează.

Pe 27 mai 2021, Mariana și Grigore Moldovan au sărbătorit 4 ani de la cununia religioasă, motiv cu care fostul concurent a răsfățat-o pe iubita lui soție.

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la MPFM? Tânăra care forma un cuplu cu Mihai arată complet diferit

Grigore i-a pregătit un superb buchet de flori, pe care i l-a dăruit de îndată ce Mariana s-a trezit.

”Dimineață. Ora 07:00. Soția mea încă dormea. M-am dat jos din pat fără să fac prea mult zgomot, m-am îmbrăcat și m-am dus la florărie. Aveam un scop precis; să cumpăr cel mai frumos buchet de flori pentru scumpa mea. Hotărât, fără a sta prea mult pe gânduri, am ales hortensii și bujori. Trebuia să o impresionez. Și mi-a ieșit! Astăzi aniversăm 4 ani de la căsătoria religioasă, iar dragostea noastră este mereu înfloritoare. La mulți ani, dragostea mea! Te iubesc!”, a notat bărbatul la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care este povestea de dragoste dintre Mariana și Grigore de la Mireasă pentru fiul meu

Mariana și Grigore s-au plăcut și au decis să nu lase nimic să-i despartă. După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, ei și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Foștii concurenți au făcut pasul cel mare în 2014, iar în 2017, s-au cununat religios.

Citește și: Îi mai ții minte? Andreea și Alin de la MPFM 2 sunt părinții unei fetițe superbe. Cum arată familia lor

La ceremonie, Mariana a purtat o rochie simpla, tip sirena, care i-a scos formele în evidență, în timp ce soțul ei a ales un costum elegant, care i-a venit ca turnat.

Ce spuneau în urmă cu cinci ani despre relația lor

"Suntem foarte bine, ne comportăm ca o famlie normală, în adevăratul sens al cuvântului. Eu îi pregătesc micul dejun, înainte să plece la serviciu. După aceea plecăm la serviciu. Seara, depinde cine vine primul, îl aşteaptă pe celălat cu cina, o prăjitură, ceva. Luna aceasta facem doi ani de la căsătorie şi doi ani de relaţie deja.

Citește și: Îl mai ții minte pe George Poalelungi de la MPFM ? Cum arată acum fostul soț al Lorenei Vladu

A trecut foarte repede timpul. Vrem mai întâi să facem cununia relgioasă şi apoi vrem să facem un copil sau doi. Am reuşit să ne angajăm după emisiune, avem un loc de muncă stabil. În timpul liber mergem în parc, mergem la restaurant, ieşim în oraş, eu îi mai scriu poezii," declara Grigore, la emisiunea "Star Matinal e pe val", de la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Sambata, 04.03.2017, 17:13
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum

O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum

O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum, la trei ani de la momentul în care a fost eliminată din show-ul matrimonial de la Antena 1.

Sambata, 25.11.2023, 16:57
Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Oana și Cosmin de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 5 au spus ”Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au un copil și abia acum au decis să se cunune religios.

Luni, 21.08.2023, 17:58
Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Reymond de la MPFM sezonul 3 s-a numărat printre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii, fiind susținut de public și reușind să câștige atunci și marele premiu. Ce mai face și cum arată în prezent, la 9 ani de la difuzarea show-ului matrimonial.

Duminica, 30.07.2023, 16:01
Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly și Cristian Shonea au fost concurenți în sezonul 4 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1. După aproape 8 ani de căsnicie, tânăra a publicat un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Duminica, 30.07.2023, 13:18
Ultimele știri
x