Antena Căutare

Ce cadou i-a pregătit Valentin soției sale, Adriana? Frumoasa de la „Mireasă pentru fiul meu” va plânge când își va vedea ghetuțele în dimineața de Moș Nicolae

Dragii noștri telespectatori de-ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” v-ați pregătit ghetuțele pentru venirea lui Moș Nicolae? Mai aveți destul timp, ce-i drept! 

Dragii noștri telespectatori de-ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” v-ați pregătit ghetuțele pentru venirea lui Moș Nicolae? Mai aveți destul timp, ce-i drept!

Adriana, câștigătoarea ultimului sezon al show-ului matrimonial a fost foarte, foarte cuminte, a muncit foarte mult, a cucerit inimile a milioane de români și nu numai. Ce îi va aduce Moșul?

Multă, multă iubire și pe lângă acest sentiment inegalabil, o carte. „Secretul” a fost deconspirat de Valentin, care s-a pozat într-o librărie în fața unui stand de cărți.

„Căutându-i un cadou soției...”, a scris carismaticul fost concurent. Oare ce autor a ales? Voi ce carte credeți că i s-ar potrivi frumoasei doamne T? Aveți o idee mai bună de cadou?

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”... Secrete nedorite au fost dezvăluite! Mădălina: "M-am sărutat cu un băiat după ce...."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x