Antena Căutare

Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu” știe ce vrea de la un bărbat: „Eu o să-ți pun sângele în mișcare!”. Ce Dorian, ce Florin, ce Ali, ea vrea un SUPERMAN!

Denisa, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", le-a dezvăluit fanilor o parte mai puțin știută de-ale sale. Într-o fotografie postată pe contul ei de socializare, bruneta se pare că știe ce potențial are și de ce este în stare atunci când are alături bărbatul potrivit.

Denisa, fostă concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", le-a dezvăluit fanilor o parte mai puțin știută de-ale sale. Într-o fotografie postată pe contul ei de socializare, bruneta se pare că știe ce potențial are și de ce este în stare atunci când are alături bărbatul potrivit.

Fanii au înroșit butonul de Like și i-au urat succes, mai ales că dragostea a ocolit-o până acum. Nici Florin, nici Ali nu s-au ridicat la înălțimea pretențiilor ei.

Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu a reușit să își întâlnească sufletul pereche în competiția matrimonială, dar este doar o chestiune de timp până inima ei va fi cucerită de un bărbat.

A plecat din casa "Mireasă pentru fiul meu" fără să se uite în urmă iar acum apare aşa. Ali s-a cuplat cu o fo... Noi dezvăluiri din trecutul lui Vali! Concurentul visează la familia pe care nu a avut-o niciodată: "Nu ştiam cum s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x