Antena Căutare

Ionuț, soțul Loredanei de la „Mireasă pentru fiul meu”, fotografii cu o fetiță adorabilă. A născut bruneta?

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că în curând vor deveni părinți.

Loredana şi Ionuţ de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că în curând vor deveni părinți.

De curând, Ionuț a postat o fotografie cu o fetiță adorabilă, iar unii comemtatori au fost curioși dacă e fiica lui. „Toată lumea-i spune frumușica. Mie îmi place sa o alint să-i spun bombonica” , e descrierea pe care fostul concurent a scris-o în dreptul imaginii.

Micuța e nepoțica lui Ionuț și viitoarea verișoară a bebelușului care va veni în curând pe lume.

De altfel, Lori și Ionuț constituie un cuplu atipic. Capricioasă din fure și pretențioasă, tânăra a intrat în competiţia iubirii, dar niciun bărbat nu a reuşit să o cucerească. Cu excepţia lui Ionuţ, care a intrat în casă în luna februarie, iar patru luni mai târziu tinerii deja formau un cuplu puternic, în ciuda diferențelor de vârstă și de temperament.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” sunt în stare de șoc! Un concurent a făcut gaură în perete de nervi! (VIDEO)... Pusă de toată lumea la colț că e grăsunică, Adelina de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a pus pe slăbit! A pozat ca un iep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x