Antena Căutare

Îți mai amintești de Constantin și Mihaela de la „Mireasă pentru fiul meu”? Ce se întâmplă cu ei în ultima vreme

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce a ieșit la iveală adevărul despre cuplul Mihaela și Constantin.

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce a ieșit la iveală adevărul despre cuplul Mihaela și Constantin.

În timpul emisiunii au fost aspru criticați pentru iubirea lor, căci mulți i-au acuzat de faptul că relația nu e una reală.

Totuși, emisiunea s-a terminat și cei doi trăiesc în continuare împreună și par extrem de fericiți.

Ba chiar mai mult decât atât, deși nu mai există camere de filmat, Constantin nu a uitat cât de important este să își răsfețe logodnica, așa că nu ratează nicio ocazie să îi cumpere flori.

”Astăzi este ziua ta, scumpa mea soțioară! Vreau să știi că te iubesc din toată inima mea și am să te iubesc câte zile voi avea. Nu îmi puteam dori nimic mai frumos de la viață. Tu ești viața mea. Te iubesc femeie bună! La mulți ani!”, a fost declarația lui Constantin pentru Mihaela, potrivit Spynews.

Foto! Edith şi Ali de la "Mireasă pentru fiul meu', surprinşi la plimbare. Cei doi îndrăgostiţi par mai distanţi ca... Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, petrecere de pomină chiar de ziua ei! Bruneta a fost surprinsă într-o ipostază ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x