Antena Căutare

Lacrimi amare și amintiri terifiante pentru Carmen: „Mama putea să se sinucidă! Fratele meu a fost înjunghiat, am dormit în parc!”

Carmen, tânăra timidă din Casa Mireselor, are o poveste de viață cutremurătoare! Cu un tată care și-a părăsit familia, frumoasa concurentă a trecut prin clipe terifiante.

Carmen, tânăra timidă din Casa Mireselor, are o poveste de viață cutremurătoare! Cu un tată care și-a părăsit familia, frumoasa concurentă a trecut prin clipe terifiante.

A ajuns chiar să doarmă în parc atunci când era copil, alături de mama și frații ei. Femeia și-a crescut copiii singură, iar uneori a depășit momente cu adevărat cumplite. „Putea să se și sinucidă!”, a recunoscut fiica ei.

Cu lacrimi în ochi, Carmen și-a amintit cum fratele mijlociu a fost înjunghiat într-o altercație între adolescenți, iar tatăl său aproape nu s-a interesat deloc de soarta lui. În schimb, mama celor trei copii a muncit să-și vadă familia fericită. A sfătuit-o pe Carmen să nu renunțe la școală și să fie puternică.

Carmen are 19 ani și vine din București. Carmen se descrie că fiind o fire drăguță, sociabila și isteață. Își dorește de doi ani să între în competiție. A format pentru scurt timp un cuplu cu Andrei.

Războiul continuă între surorile de la „Mireasă”: Alexandra a criticat-o pe Miki în direct, dar și pe Mihai! „Ai sărutat... Carmen de la "Mireasă pentru fiul meu", trecut dramatic! "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x