Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, despre vacanța cu cei doi copilași! „Dar acum ce să fac? Să mai plecăm sau nu? Toată responsabilitea e a noastră, a părinţilor! Cum să facem? Să riscăm?”

După lansarea propriului blog, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la "Mireasă pentru fiul meu", a dezvăluit mai multe secrete despre viața personală, despre temerile și experiențele inedite de care are parte alături de cei doi copilași, Carla și Vladimir Alexandru.

După lansarea propriului blog, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la "Mireasă pentru fiul meu", a dezvăluit mai multe secrete despre viața personală, despre temerile și experiențele inedite de care are parte alături de cei doi copilași, Carla și Vladimir Alexandru.

Fanii au aflat de la vedetă cum a fost în prima vacanță a celor mici departe de România, tocmai în Austria. În „Peripeţiile primei vacanţe cu cei doi copii, în străinătate!”, Mirela le-a povestit fanilor despre aventurile micuților în Austria, în condițiile în care aceștia au plecat la drum răciți.

„Dar acum ce să fac? Să mai plecăm sau nu? Toată responsabilitea e a noastră, a părinţilor! Cum să facem? Să riscăm?”, s-au gândit vedeta și soțul ei înainte de a pleca. Și au riscat!

Îndrăgita actriță a povestit despre plimbările în Austria în formulă de patru, despre frumusețea Alpilor și a stațiunilor montane și despre trecerea dintre ani, petrecută departe de șara noastră.

„În plus, vreau că ai mei copii să treacă prin tot felul de experienţe, să nu-i cocoloşesc deloc, să călătorească peste tot cu noi şi să se obişnuiască să doarmă şi să mănânce în orice loc, fără nazuri! Să se adapteze uşor în orice loc şi să vadă lumea, în toate formele ei de manifestare…”, a scris vedeta pe blog.

Alţi doi concurenţi au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Primele imagini cu băieţii în afara competiţiei... Paula Chirilă, în pericol din cauza viscolului care a pus stăpânire pe România! "Nu mai aveam control asupra maşini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x