Antena Căutare

Îl mai ții minte pe George Poalelungi de la MPFM ? Cum arată acum fostul soț al Lorenei Vladu

George Poalelungi a venit, alături de doamna Cristina, în casa "Mireasă pentru fiul meu" cu gândul de a își găsi marea iubire.

colaj de imagini cu lorena vladu si george poalelungi in casa mireasa pentru fiul meu Galerie
George Poalelungi și Lorena Vladu s-au căsătorit la MPFM, dar la doi ani de la cununie, ei s-au despărțit | Antena 1

Acolo tânărul a cunoscut-o pe Lorena Vladu, cea care a format inițial un cuplu cu Maricel Totolici. Nu a durat mult și bruneta timidă l-a cucerit iremediabil pe George, cel care avea ochi doar pentru ea.

De-a lungul lunilor competiționale, perechea lor a fost atacată din mai multe părți. Ei au fost nevoiți să facă față multor neplăceri căci fostul iubit al tinerei i-a atacat tot timpul.

De asemenea, nici fosta iubită a lui George nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a trimis în producție mai multe imagini în care l-a acuzat de violență domestică pe fostul său partener.

În ciuda tuturor dificultăților, cei doi au reușit să rămână împreună, iar acest lucru se datorează și doamnei Cristina.

Citește și: Îi mai recunoști? Raymond și Tina arată foarte diferit la opt ani de la Finala sezonului 3 MPFM

Mama lui George le-a fost permanent aproape și s-a apropiat foarte mult de Lorena, cea care i-a devenit noră la finalul competiției.

Lorena și George de la MPFM 2 au divorțat

Din nefericire, mariajul lor a avut de suferit în afara casei, iar la doi ani de la cununie, ei s-au despărțit.

În vreme ce, după separare, Lorena Vladu s-a refugiat în pasiunea pentru make-up și a pus bazele unei afaceri, George a avut mai multe relații pasagere. De asemenea, și el a intrat în lumea afacerilor după și-a deschis o sală de jocuri în Galați.

Citește și: Lavinia și Eduard de la MPFM formează o familie frumoasă. Fetița lor a moștenit tot ce e mai frumos de la ei

George Poalelungi pare că a dispărut din mediul online în ultimele luni. Recent, un cont cu numele său, care o are și pe mama sa, Cristina, la prieteni a apărut. Pe profilul respectiv, George a urcat imagini recente cu el.

Fostul soț al Lorenei arată la fel ca în momentul când pășea în casa Mireasa.

Cum a decurs sezonul 2 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Al doilea sezon MPFM a debutat pe data de 1 septembrie 2012. În ziua lansării, 11 fete, 8 băieți și 5 mame au intrat în casa Mireasă pentru fiul meu.

În februarie, 3 băieți, o mamă și 4 fete au mai pășit în competiție, adică un total de 32 de concurenți.

În Marea Finală din 24 august 2013, 3 fete, 4 băieți și patru mame au alcătuit tabloul final al sezonului după eliminarea lui Răzvan și a doamnei Elena.

Citește și: Cristina și Andrei de la MPFM 3, total schimbați la 7 ani de la terminarea show-ului. Cum arată ”fiul” lor

În final, în urma voturilor Lorena și George cu doamna Cristina au fost declarați câștigătorii celui de-al doilea sezon.

Deoarece aceștia s-au căsătorit în Finală, au câștigat Marele Premiu, ceilalți rămânând cu ce au adunat pe parcursul competiției. Pe lângă cuplul Lorena- George, s-au mai căsătorit Andreea și Alin.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x