Antena Căutare

Un concurent din Casa Mireselor a scos un clip HOT într-un club de noapte! ”Regina Nopții”, ce mișcări, ce unduiri!

Andrei, unul dintre participanţii la reality-show-ul matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, a filmat un clip HOT chiar înainte de a intra în Casa Mireselor. E drept, concurentul a lansat mai multe și clipuri, dar „Regina Nopții” se remarcă printr-o senzualitate dusă la extrem.

Andrei, unul dintre participanţii la reality-show-ul matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, a filmat un clip HOT chiar înainte de a intra în Casa Mireselor. E drept, concurentul a lansat mai multe clipuri, dar „Regina Nopții” se remarcă printr-o senzualitate dusă la extrem.

Vă mai spunem doar atât: a fost filmat într-un club de noapte din Timișoara, iar protagonista e o animatoare cu forme perfecte și unduiri de felină. Nu trebuie să-l ratați!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 19 ani, Andrei, fratele Adelinei, se poate mândri că a scos mai multe piese, care au strâns mii de vizualizări pe YouTube.

În timp ce unii telespectatori susţin că într-adevăr are talent, alţii sunt de părere că Andrei nu are ce căuta în lumea muzicii. Cert e că Andrei cântă despre prima iubire, despre suferință și durere.

Vă place?

Pusă de toată lumea la colț că e grăsunică, Adelina de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a pus pe slăbit! A pozat ca un iep... Clipe de groază pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Ambulanţa a venit în casă pentru una dintre concurente! Paula Ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x