Antena Căutare

Un concurent din Casa Mireselor vrea să se însoare, dar încă o iubește pe fosta iubită. Tatuajul de pe braț, dovadă de iubire veșnică?

Mădălin are tatuat pe braț data când și-a întâlnit fosta iubită. Concurentul are sentimente puternice pentru fosta prietenă.

Mădălin are tatuat pe braț data când și-a întâlnit fosta iubită. Concurentul are sentimente puternice pentru fosta prietenă.

Mădălin, un tânăr de 23 de ani din Buzău, a intrat in Casa Mireselor cu gânduri mari, cu dorința de a-și cunoaște jumătatea, chiar dacă fantomele trecutului încă îl mai urmăresc. Tânărul încă o iubește pe fosta iubită, dar vrea să se vindece de o obsesie prin iubire.

Ce credeți, va reuși?

Dramă cumplită la „Mireasă pentru fiul meu”! Mihaela n-a mai putut și a izbucnit în lacrimi! „Ascultă-mă...”... Vă mai aduceți aminte de ei? Ce s-a ales de Loredana și Ionuț de la „Mireasă pentru fiul meu”! Au devenit deja părinți?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x