Antena Căutare

Vă mai amintiți de năstrușnica „mireasă” Cassandra? Ce s-a ales de ea după ce a renunțat la dansul la bară

Cassandra a rămas o figură memorabilă în istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Poate una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor.

Cassandra a rămas o figură memorabilă în istoria emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Poate una dintre cele mai controversate foste concurente, din cauza unui trecut plin de experiențe de viață, tânăra s-a „liniștit” după ce a ieșit din Casa Mireselor.

De data asta, pare să-și fi găsit alesul. Fanii s-au bucurat pentru ea și au felicitat-o. Bărbatul care a cucerit-o a determinat-o să renunțe și la dans și să aleagă un job demn de o domnișoară cuminte.

Cu toate că par superîndrăgostiți, Cassandra a dat de înțeles că e departe de a avea o relație perfectă. „Nu contează câte certuri avem pe lună,important e că ramanem împreună!”, a fost descrierea unei fotografii recente.

Cassandra cea controversată

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

FOTO! Vedeta, tot mai aproape de cei din Casă! Fanii emisiunii au descoperit legătura dintre Bianca Drăguşanu şi o fostă... Iulia de la „Mireasă pentru fiul meu”are motive să facă nazuri! A avut un iubit de pus în ramă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x