Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Maria și Antonio, atingeri tandre și sărutări pasionale. Cum au comentat cei doi imaginile

Mario și Antonio au fost filmați în ipostaze tandre în casa Mireasa. Cum au fost surprinși cei doi și cum au comentat imaginile în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii.

colaj foto Maria și Antonio atingeri tandre la Mireasa Galerie
Mario și Antonio au fost filmați în ipostaze tandre în casa Mireasa. Cum au fost surprinși cei doi și cum au comentat imaginile în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii. | Antena 1

Maria și Antonio au fost filmați în momentele lor de intimitate. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional și se mângâiau. Ba chiar, la un moment dat, Maria s-a ridicat și a dansat sub privirile satisfacătoare ale lui Antonio. Ce au spus cei doi despre imagini.

Maria și Antonio, din ce în ce mai îndrăgostiți. Imagini cu sărutări pasionale au fost surprinse de camerele de filmat

Mario și Antonio au fost filmați în timp ce se sărutau și se tachinau reciproc.
Maria: Implicat ești!
Antonio: Foarte, după cum poți vedea. Ai văzut ce animăluț erai acolo?
Maria: Unde?
Antonio: Pe canapea
Maria: Mă răsfăț și eu, am voie?
Antonio: Nu
Maria: Ba da, vreau să fiu și eu să am figuri. Vreau să mă răsfăț ca un copil alintat.

Mireasa Sezonul 7, 2 iunie 2023. Părerile mamei lui Antonio o îngrijorează pe Maria

După ce s-au mai tachinat din nou și s-au alintat, Maria i-a spus lui Antonio că urmează să fie o zi grea, cel mai probabil pentru că știa că urmează să se dea la televizor imaginile cu ei doi.

Maria: Mâine ne așteaptă o zi grea.

Antonio: Mâine? De ce?

După ce au privit imaginile, Maria a fost prima care a reacționat, simțindu-se rușinată, însă a fost liniștită imediat de Gabriela Cristea.

Maria: M-aș ascunde, dar nu am unde.

Gabriela Cristea: De ce să te ascunzi. Maria, ai un copil, știi deja cum se fac. Nu e nimic imoral în a dărui iubire, afecțiune, pasiune. Nu cred că e ceva din ce ni se întâmplă tuturor.

Maria și Antonio, discuții sincere despre relația lor. Ce planuri și-au făcut

Într-un alt material difuzat în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii, Maria și Antonio au fost surprinși în timp ce vorbeau despre planurile de viitor. Antonio a abordat problema geloziei în relație.

Antonio: Nu vreau să mă simt constrâns să fac anumite lucruri. Nu vreau să pui stăpânire pe mine.

Antonio a vorbit cu Maria despre fostele sale relații și a povestit că a înșelat o singură dată, iar iubita lui nu a aflat niciodată de greșeala lui.

Mireasa Sezonul 7, 2 iunie 2023. Familia lui Antonio, scrisori critice din partea familiei!

Antonio: Ea chiar dacă simțea, eu nu aveam niciun mesaj în telefon, niciun apel. Ea credea că eu o înșel cu persoane pe care le mai găsea pe instagram și eu nu aveam nicio treabă cu persoanele alea. Ea era în România uneori și eu eram în Anglia.

Maria: Să spune că relația nostră o să continue și o să fie totul bine și ajungem să ne mutăm împreună. O să comunici cu fel și fel de fete pe rețelele de socializare?
Antonio: Dacă o să am meseria pe care o să o am, o să am grupuri, fel și fel de conversații.

Maria: Asta e ok, dar mă refer la altfel de conversații.

Antonio: Totul o să meargă bine, o să avem glumele noastre, tachinări și dacă îmi acorzi atenția de care am nevoie, nu o să simt nevoia să înșel niciodată.

Mireasa, sezonul 5. Yana, imagini tandre cu Andrei, din casa Mireasa, după despărțirea cu acuzații. Tânăra dă de înțeles...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x