Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana, imagini tandre cu Andrei, din casa Mireasa, după despărțirea cu acuzații. Tânăra dă de înțeles ca suferă

Yana, concurenta din sezonul 5 Mireasa, a postat o serie de imagini tandre cu Andrei de pe vremea când erau împreună în casa Mireasa. Fanii își pun semne de întrebare și cred că cei doi s-au împăcat.

colaj foto Yana și Andrei în casa Mireasa Galerie
Yana, concurenta din sezonul 5 Mireasa, a postat o serie de imagini tandre cu Andrei de pe vremea când erau împreună în casa Mireasa. Fanii își pun semne de întrebare și cred că cei doi s-au împăcat. | Antena 1

Yana a postat un videoclip emoționant din csaMireasa din perioada în cae era cu Andrei, iar fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

Yana, imagini emoționante cu Andrei din casa Mireasa. Fosta concurentă suferă după el?

Yana și Andrei au plect de mână din casa Mireasa după ce acesta a cerut-o de soție, însă relația lor în afara casei nu a ținut pentru mult timp. Cei doi s-au despărțit la scurt timp de la ieșirea din casă, iar Yana a povestit în mediul online că fostul ei logodnic a jignit-o. În ultima vreme, ea a dat de înțeles că iubește pe cineva, fosta concurentă afișându-se cu un buchet imens de flori în mediul online. Cu toate acestea, nu a vorbit despre existența vreunui bărbat în viața ei, iar fanii se întreabă dacă imaginile postate în seara asta sunt pentru că cei doi s-au împăcat.

Mireasa, sezonul 5. Yana sărbătorită cu un buchet imens de flori. Cum și-a făcut apariția fosta parteneră a lui Andrei

Yana a postat pe insta-story o serie de imagini cu ea și Andrei în ipostaze tandre, iar în descriere a pus o inimă frântă. Nu se știe dacă fosta concurentă suferă după iubitul ei și și-a amintit de clipele frumoase petrecute împreună sau dacă s-au împăcat așa cum speculează fanii.

Mireasa, sezonul 5. Yana, mișcări senzuale în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum s-a lăsat filmată fosta iubită a lui Andrei

Yana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei în sezonul 5 Mireasa

Yana a pășit pragul casei Mireasa cu gândul că o să își găsească sufletul pereche. Tânăra a cucerit rapid simpatia telespectatorilor cu aspectul fizic și felul carismatic. De asemenea, aceasta a atras atenția mai multor băieți printre care se numără și Andrei.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid în show-ul matrimonial și s-a stins ușor la ieșirea din competiție. În ciuda conflictelor și neînțelegerilor din cadrul emisiunii, Yana și Andrei au decis să rămână împreună și după ce au plecat din casa Mireasa.

Fosta concurentă a fost nevoită să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă durere din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă. Pentru că mulți susținători credeau în cuplul lor, vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi nu au vorbit prea mult despre motivul separării, rămânând discreți în mediul online.

Mireasa sezonul 7. Sabrina și Dima și-au ales nașii de cununie. Cum au dat vestea | Foto... Mireasa sezon 7. Maria și Antonio, atingeri tandre și sărutări pasionale. Cum au comentat cei doi imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x