Antena Căutare

Andreea parasește casa Mireasa. Lacrimi și emoții la cote maxime

Zi mare în casa Mireasa. Tensiunea este la cote maxime pentru că una dintre fetele mai vechi trebuie să părăsească competiția.

Lacrimi și emoții la cote maxime în casa Mireasa
Lacrimi și emoții la cote maxime în casa Mireasa | Antena 1

Mamele s-au atașat mult de veterane, iar misiunea cea mai grea le revine chiar lor. Cine va pleca, rămâne de văzut, un lucru este cert, în casa Mireasa pare că s-au legat prietenii pe viață.

Toate mamele au stat cu emoții întreaga săptămână, iar acum că a venit ziua cea mare, lacrimile și-au făcut simțită prezența. Doamna Mia a plâns pe tot parcursul emisiunii, iar celelalte cu greu s-au abținut imediat.

Fetele au încercat toată săptămâna să stea cât mai mult cu doamnele, le-au răsfățat și au petrecut timp de calitate împreună.



Mamele au votat. Doamna Ana a ales-o pe Claudia, doamna Mia a votat-o pe Claudia, doamna Ermina a votat-o pe Claudia, doamna Viorica a nominalizat-o pe Claudia, iar doamna Geta a votat-o pe Claudia.

Un moment delicat s-a întâmplat în casa Mireasa. O situație excepțională o aduce pe Andreea în brațele familiei deși a intrat în urmă cu doar câteva zile în competiție. Fata care părăsește cu lacrimi în ochi Casa Mireasa este Andreea.

Cu toate acestea, Claudia a rămas în casă, iar decizia în ceea ce o privește a fost primită cu brațele deschise de toți concurenții.


Tensiuni între Claudia și Ștefan. Concurenta a lăsat capul în jos când a aflat ce a spus băiatul despre ea... Gala Mireasa, 14 noiembrie 2020 | Cine a primit titlul de Mama Săptămânii și care au fost cele mai votate fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x