Antena Căutare

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

Foștii concurenți de la "Mireasa" s-au reunit și au încins o petrecere de pomină. Cum s-au distrat tinerii.

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video Galerie
Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela

După terminarea show-ului Mireasa, se pare că unii dintre concurenți au legat prietenii strânse, astfel că, la aproximativ o lună de zile de la finalizarea show-ului, o parte dintre tinerii care au intrat în casa Mireasa cu gânduri mărețe, s-au reunit pentru o petrecere de pomină.

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

Organizatori se pare că au fost Armando și Andra, cuplul câștigător, iar printre invitați s-au numărat îndrăgita Petronela și Costi, Iulia și Cătălina.

Ina și Ciprian de la "Mireasa", scene interzise minorilor! Ipostaze incendiare, cu cei doi foști concurenți! | FOTO

Petrecerea a avut loc sâmbată seara în județul Calarași, de unde este Armando.

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

Prin ce peripeții a trecut Petronela înainte de petrecere

Doar că înainte de a ajunge la petrecere, Petronela a trecut printr-o adevarată aventură. Când mai avea aproximativ 20 de kilometri până la destinație, tânăra a făcut pană la bolidul de lux pe care îl conduce și a fost nevoită să se oprească într-o benzinărie, unde a fost ajutată. Într-un final, tânăra a ajuns la petrecerea unde o așteptau foștii ei colegi de emisiune, dar a transmis toată aventura ei live pe pagina de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori.

Ce mai face Petronela de la Mireasa! Fanii ei sunt extrem de nerăbdători! | Video

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

Petronela de la "Mireasa", schimbare radicală de look! Ce i s-a întâmplat tinerei! |Foto

Petronela este din Râșnov și a făcut ceva pe drum dar, și mai lung a fost, se pare, drumul pentru Costi, care a venit tocmai de la Bacău.

Costi a făcut "încălzirea" pentru petrecere

Tânărul magician a fost cel care a deschis atmosfera petrecerii, pregătindu-le celorlalți invitați cocktail-uri savuroase.

Tânărul, care a împlinit 28 de ani, chiar în timpul show-ului "Mireasa", este din Bacău și este pasionat de iluzionism. A lucrat o perioadă în Ibiza, unde efectiv le-a vrăjit pe tinerele prezente la spectacolele lui de magie.

Dar nu doar cu reprezentațiile sale de iluzionism reușește Costi să-și farmece admiratoarele, ci și cu zâmbetul său cuceritor și cu carisma sa.

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

Costi se bucură și el de popularitate în rândul fanilor, în special al admiratoarelor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, unde în ciuda faptului că se declara o persoana mai rezervată, se pare că a început să-și asculte fanele care vor să-i știe fiecare pas pe care-l face și care se bucură de postările tânărului.

Îți mai amintești de Costi de la "Mireasa"? Cum își "vrăjește" frumușelul magician admiratoarele și ce planuri de viitor are fostul concurent | FOTO

Andra și Armando se bucura de clipe minunate împreună

Andra si Armando se pare ca sunt extrem de îndrăgostiți și se bucură de alegerea făcută, trăindu-și viața la intensitate maximă, după ce au câștigat marele premiu oferit de emisiunea Mireasa, a căror căștigători au fost. Tinerii au colindat țara în lung și în lat.

Concurenții de la "Mireasa", petrecere de pomină! Cum s-au distrat tinerii și prin ce peripeții a trecut Petronela | Video

După ce s-au plimbat prin țară și au avut parte de zile minunate împreună, tânărul cuplu este foarte activ pe rețelele de socializare unde postează frecvent filmulețe live, spre deliciul fanilor, care nu sunt deloc puțini.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

Tinerii au postat filmulețe live pe conturile lor de socializare, de la petrecerea la care s-au întâlnit cu toții și unde s-au distrta de minune, după cum se poate vedea în video-uri.

Urmăriti imagini de la petrecerea foștilor concurenți ai show-ului "Mireasa". Clic pe clipul video de mai jos, pentru a vedea cum s-au distrat tinerii.

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

Caravana Mireasa, caută noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <> se pot înscrie la casting pe adresa casting.1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Îți mai amintești de Costi de la "Mireasa"? Cum își "vrăjește" frumușelul magician admiratoarele și... Ce mai face Lică din casa "Mireasa" și cu ce se ocupă fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x